Food & Drinks,  Hotspots

[GiveAway] Lunchen bij Mub’art met een glaasje L’arogante

Vorige week maakten we eindelijk tijd om naar Gent af te zakken. Buiten het drukke centrum van Gent aan het makkelijk te bereiken SMAK en Museum van Schone Kunsten ligt Mub’art wat weg gestoken aan de zijkant van dat laatste genoemde museum. Mub’art is een Gentse Brasserie dat werkt met seizoensgebonden en zoveel mogelijk locale ingrediënten. Binnen vind je er de gezellige brasserie sfeer terug maar wij kozen door het stralende weer voor een plekje op het terras in de schaduw van een boom en zicht op het SMAK.

Wij kozen voor het L’arogante menu uiteraard. Een 5 gangen diner vergezeld van een fris Gents biertje. L’Arogante is een blond bier dat met lichte gerstemout wordt gebrouwen. Drie verschillende hopsoorten geven het bier zijn typische zachte bitterheid en unieke fruitige aroma’s. Perfect passend bij de menu.


WIj kregen een amuse met zalm, keuze uit een voorgerecht met maatjes of pulled pork, een seizoenssoepje, als hoofdgerecht Rib-eye met pesto en verse frietjes en tot slot een Kersen Yoghurt creatie als nagerecht. De gerechten waren simpel en eerlijk en werden vlot bediend. Met honger ga je hier niet van tafel. Er heerst een rustige sfeer op het terras en is ideaal om langs te gaan tijdens de lunch om even te verpozen om dan weer volle moed verder te werken. Of tussen 2 museum bezoeken door de innerlijke mens wat aan te sterken.

Give Away:

Super nieuws! Want ik mag van L’arogante & Mub’art ook zo een 5 gangen menu weggeven. De wedstrijd is geplaatst op mijn Instagramaccount en je moet gewoon de stapjes volgen! Je kan nog tot 15 augustus deelnemen. Véél Succes!

De prijs is een 5 gangen menu vergezeld van een L’arogante biertje, bij het naar huis gaan krijg je nog een Tshirt en een bierpakketje om thuis te degusteren! Leuk toch! 😉

 

Ben jij ook zo een BonVivant? Geniet je ook wel is van een lekker biertje tijdens de maaltijd in plaats van Wijn? Ga je deelnemen aan de GiveAway?

Laat dan zeker een berichtje hieronder 🙂

 

 

15 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *