Food & Drinks

Meer water drinken dankzij The Water Purifier.

We kennen ze allemaal de drankfonteintjes die we vinden op kantoor, in de wachtzaal of gewoon thuis. Ja dit kan ook gewoon thuis. Ik werd gecontacteerd om The Water Purifier te testen en zei hier natuurlijk ja op!

The Water Purifier zorgt ervoor dat we allemaal meer water drinken door middel van drankfonteintjes met ijskoud of heet water te voorzien. Toen we dachten waar we de koeler gingen zetten dachten we eerst in de garage maar nee we hebben ervoor gekozen om hem op de scheiding van keuken en woonkamer te plaatsen. Doordat we deze plaats regelmatig voorbij lopen denken we veel sneller om een glas water te drinken! Want geef toe thuis grijp je al snel naar frisdrank of vergeet je gewoon te drinken wanneer je eenmaal in je luie zetel zit.

The water purifier biedt water aan van eigen bodem. Ze noemen het dan ook Limburgs water dat door hen opgevolgd en gebotteld wordt. Het Limburgs Water bevatten weinig kalk en mineralen. Door de hoge zuiveringsgraad maakt dat het water goed geschikt is voor babyvoeding en nierpatiënten.

De waterkoelers zijn te verkrijgen onder een soort van huurcontract zonder kleine lettertjes van 36 tot 60 maanden en nadien ben je zelf eigenaar van het toestel. Verkies je om toch verder te blijven huren dan krijg je gewoon een nieuw toestel. Er is ook 3 jaar volledige omniumgarantie op de toestellen. De Flessen van 12 of 20 liter zijn bestelbaar en vanaf 5 gratis geleverd bij je thuis.

Gedaan dus met grote pakken water sleuren uit de winkel of plots beseffen dat het water op is. Met The Water Purifier altijd verfrissing bij de hand. Eén van de andere voordelen vind ik persoonlijk dat je er heet water mee kan nemen. Ideaal om een instant soepje, noodles of een snel een thee te maken.

Wij hebben dit toestel nu al 4 dagen en zijn bijna aan onze tweede fles bezig. Ik heb normaal echt moeite met 1,5 liter water per dag te drinken maar deze keer ben ik goed bezig met hydrateren! Deze goede gewoonte wil ik aanhouden 🙂

Wens je meer informatie over The Water Purifier voor thuis, kantoor of elders kan je HIER nog meer informatie vinden.

 

Wist je dat je drankkoelers bij je thuis kon installeren? Drink jij genoeg water per dag? Zou je ook zo een toestel aanschaffen?
Laat hieronder een berichtje na…

 

 

 

10 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *