Food & Drinks,  Recepten

Foodbox | In 15 minuten aan tafel met 15gram

Foodboxen zijn hipper dan ooit! En eerlijk ik vind het een zalig idee om ’s morgens niet te moeten denken “wat gaan we eten vanavond”. Die vraag hoeven we ons niet meer te stellen deze week. Want deze week test ik voor Blogvivant 15gram uit.


De voordelen ondervind ik al snel, je kan bij 15 gram kiezen uit 10 gezonde gerechten voor de week die jij kiest. Voor ieders smaak is er een gerecht aanwezig. En wat vooral opvalt zijn het niet de klassieke gerechten die we dagelijks/wekelijks maanden aan een stuk maken maar leuke creaties die er op het eerste zicht soms wat ongewoon uit zien maar eenmaal je ze klaar maakt zijn ze super lekker met een bom van smaak. Ook krijg je de gerechten in doosjes per gerecht aan huis geleverd. Je kan ze onmiddellijk zo in de koelkast plaatsen en alles blijft bij elkaar. De levering aan huis is natuurlijk ook een groot voordeel, je gaat niet dagelijks naar de winkel en vermijdt onnodige uitgaven aan spullen die je eigenlijk niet nodig hebt of je koopt gewoon te grote porties. Bij het uitpakken van de box dacht ik -hmm is dit voor 2 personen- maar eenmaal klaar gemaakt kan ik zeggen dat de porties zeker voldoende zijn voor 2 goed etende BonVivants! Lekker, unieke creaties en perfecte porties! We hebben dus geen restjes die achteraf in de vuilnisbak belanden.

Ik maakte deze week 2 gerechten klaar die in 15 minuten klaar waren. Geen kant en klare toestanden maar gerechten met verse ingrediënten die snel klaar zijn of waar het werk al een deel gedaan is. Lekker handig!

Tortizza met tomaat, Mozzarella en ham.

 

Conchiglie met pesto, boccoli en kalkoenworst

 

De #in15aantafel challenge

Volgende week start 15 gram met een challenge die ik zeker wil promoten! Een maand lang kan iedereen deelnemen aan de challenge die 15gram lanceerde deze week! #in15aantafel is de wedstrijd! Ze dagen o.a. de lezers van BlogVivant uit om de site te raadplegen die je HIER kan vinden en een gerechtje klaar te maken uit deze lijst in 15 minuten. Na het bereiden neem je een leuke foto en plaats je deze foto op jouw facebook of instagram met de hashtag #in15aantafel. (opgelet zorg dat je profiel openbaar is dat je post kan terug gevonden worden) Iedereen die deelneemt aan deze challenge kan een foodbox van 15gram winnen! Super leuk toch!

Ik zou het fijn vinden moest er iemand van de BlogVivant lezers winnen dus laat me zeker een berichtje dan kom ik met mijn instagramaccount zeker een like en een reactie geven 😉

Véél succes!

 

Wat vinden jullie van foodboxen? Ga je de #in15aantafel challenge aangaan? Wat maak jij klaar bij weinig inspiratie in de keuken?

 

24 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *