Food & Drinks,  Recepten

Recept | Port Royal Punch

Met dit bericht wil ik jullie vanwege ons een fantastisch nieuw begin toewensen. Een jaar waarin we nog meer mogen genieten van lekkere dingen dan in 2020! Een nieuw jaar, een jaar van hoop en hopelijk terug een jaar waar we kunnen genieten van een drankje in een leuk café, of een hapje eten in een gezellig restaurantje! Laat ons voor 2021 gewoon wensen dat we terug een normaal bestaan kunnen hebben waarin we kunnen genieten zonder zorgen!

Nu zijn we er nog niet natuurlijk! De nieuwjaarsfeestjes zullen nu helemaal anders verlopen. In een kleinere groep mensen zien buiten onder een beschutting. Daarom zorg ik dat we met deze punch heel covid-proof kunnen werken en waar de gastvrouw/heer echt kan genieten van zijn/haar gezelschap! Want het is heel eenvoudig, gewoon alles bij elkaar doen, mengen en genieten! 🙂

 

Port Royal Punch 

Wat heb je nodig?

  • 70 cl Bacardi Spiced Rum
  • 70 cl ananassap
  • 70 cl mangosap
  • 35 cl witte limonade
  • 10 cl grenadine
  • sinaasappelschijfjes
  • muntblaadjes

Aan de slag! 

  • Meng alle ingrediënten in een met ijs gevulde kan of limonade dispenser.
  • Voeg schijfjes appelsien toe.
  • Voeg muntblaadjes toe.
  • Roer voorzichtig om.

CHEERS! 

 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *