Travel

Bezorgde Happi Mood mij een goed humeur?

Marketingcampagnes die van alles beloven, ik laat er me soms door beinvloeden. Ik hoop stiekem dat ze dan ook echt waar maken wat ze beloven. Soms werkt iets goed voor mij, soms ben ik enorm teleurgesteld in het uitgebleven effect. Toen ik het aanbod kreeg om Happi Mood te testen en mijn eerlijke mening te schrijven was ik direct geĂŻnteresseerd.

Happi Mood, is een voedingssupplement op basis van saffraan, wat ook direct duidelijk maakt waarom het niet zo goedkoop is. Saffraan ook wel het rode goud genoemd, gekend voor zijn vele voordelen. Het positieve effect op neurotransmitters zoals dopamine, noradrenaline of serotonine is gunstig waardoor het bijdraaft aan een emotioneel evenwicht en stimuleert mentale rust en een goed humeur. Dus op deze eigenschappen van saffraan speelt Happi Mood in.

Geef toe, hebben we daar nu allemaal niet wat nood aan nu de dagen veel korter zijn, de temperaturen kelderen en de nog steeds heersende pandemie? Ik geef toe dat de meerdere verlengingen van de maatregelen serieus op mijn moraal hebben ingehakt. Dus ben ik de test aangegaan met een Happi Mood kuur.

De smaak is bijzonder voor mij. Zelf hou ik niet van water met een smaakske. Ik vind dat altijd nogal flets smaken. Of ik het nu lekker kan noemen zou ik niet zeggen. Het is water met een toets van saffraan. Het is zeker drinkbaar en hoef me niet te forceren om het leeg te drinken maar laat ons zeggen dat ik andere dingen liever drink! 🙂 Ik ben een duizend poot en denk soms aan duizend&een dingen tegelijk! Het geeft me ergens rust en laat me gestructureerder de dag aan te gaan, in slaap vallen lukt ook veel sneller. Of dit nu allemaal psychologisch is of het echt werkt kan ik natuurlijk niet zeggen. Maar voor mij werkt het alvast wel :).

Happi Mood is een 100% biologisch en drinkbaar voedingsupplement en is dus zeker niet verslavend of schadelijk. Je kan het vinden in drogisterijen of een apotheek in je buurt.

 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *