Food & Drinks,  Recepten

Viva el Pisco Sour!

Morgen op 5 februari 2022 vieren de Peruvianen El Dia Del Pisco Sour. Een feestdag waar ze hun nationale cocktail in de picture zetten. Deze BonVivant laat geen enkele gelegenheid voor een feestje schieten en vier graag mee met Pisco Sour Day en wil daarom ook graag het recept delen met jullie om een echte Pisco Sour te maken! Toch geen zin om deze zelf te maken, dan ga je naar 1 van de betere bars die je onderaan kan terugvinden in Nederland en België.

Pisco Sour

Wat heb je nodig? (voor 1 cocktail)

  • 60 Ml Peruviaanse Pisco
  • 30 ml limoensap
  • 15 ml suikersiroop
  • 1 eiwit
  • 3 druppels angostura bitters
  • ijsblokjes

Aan de slag! 

  • Voeg de Pisco, limoensap, suikersiroop en eiwit in een shaker met ijs.
  • Shake 10 seconden alsof je leven ervan afhangt 😉
  • Verwijder de ijsblokjes.
  • Shake nogmaals zonder ijs.
  • Serveer in een mooi glas en voeg drie druppels angostura bitters toe!

https://www.instagram.com/p/CZje8TcD8d9/

 

CHEERS! 

Bars waar je kan genieten van een heerlijke Pisco Sour:

 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivantbe

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *