Food & Drinks,  Hotspots

Hotspot | Bar & Bistro Monroe

Antwerpen is terug een nieuwe foodspot rijker: Bistro Monroe! gelegen op de Gentplaats, tussen oud en nieuw Zuid. Tot voor kort kon je er nog The Dirty Rabbit terugvinden maar na enkele jaren succesvol te draaien was het voor Kasper Stuart tijd voor een nieuwe uitdaging met het pand. Kasper Stuart start hiermee zijn 25ste zaak op evenveel jaar.  (Black Smoke, Appelmans en Absinthbar is ook van Kasper Stuart)

Bistro Monroe staat voor heerlijk eten, drinken en gastvrijheid. Op de kaart kan je net zoals de locatie (oud&nieuw Zuid) de klassiekers terug vinden maar ook de moderne wereldkeuken. Zo is er voor elke gast aan tafel een gerecht volgens zijn “goesting”. Alles overgoten met oeroude gastvrijheid. Die gastvrijheid mochten we ook ervaren op de openingsavond. Een vriendelijke bediening die je perfect in de watten legt zonder dat het awkward gaat worden, we ontdekten doorheen de avond vele gerechten van de kaart en merkten echt de passie van de chef met tal van kwaliteitsvolle producten!

Bij Bistro Monroe ga je dus echt voor je culinair te laten verwennen in een hip en gezellig kader! We kijken ook al uit naar de zomermaanden want door de heraanleg van oud & nieuw Zuid, kreeg Bar & Bistro Monroe nu ook een groot terras waar je kan genieten van een heerlijke pint of een fancy cocktail. Wij weten al waarheen bij de eerste zonnestralen!

Bar & Bistro Monroe

Gentplaats 1

2000 Antwerpen

www.bistroMonroe.be

Open van woensdag tot en met zondag van 17 tot …

De keuken is open tot 22u

Zaterdag en zondag is er de à la carte brunch tussen 12u en 15u

 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivantbe

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *