Food & Drinks,  Hotspots,  Restaurants

Yokoso Gent, Sushi op zijn best

Op frequente basis foodspots in de picture zetten vind ik super fijn om te doen! Ik maakte er zelf highlights van op Instagram waar je gewoon per dorp of stad snel kan swipen door de plekjes die ik reeds bezocht. Staat het niet tussen men highlights? Dan was het ofwel niet volledig men ding of zou ik het niet direct aan iemand aanraden! De hightlights kan je HIER teruvinden.

Vorige week bezochten we Yokoso in het hartje van Gent. Gelegen in de Volderstraat (zijstraat van de Veldstraat) kan je dus Yokoso terug vinden dat “welkom’ betekent in het Japans. Geen klassiek Japans restaurant maar een hip & trendy interieur met plekjes aan het raam, een prachtige marmeren bar waar je ook kan plaats nemen en tevens ook het meest instaproof plekje om je sushi op beeld vast te leggen, of je kan plaatsnemen aan een tafel met meer vrienden.

Naast het fancy interieur, de beats, voel je je echt welkom door het vriendelijke personeel dat je wegwijs maakt in de werkwijze van Yokozo. Want hier kan je helemaal los gaan in de sushi, ofwel volg je wat zij allemaal voorstellen ofwel ga je gewoon je eigen sushi samenstellen via de digitale menu kaart. Naar het winkelwagentje slepen, betalen en een robot gaat onmiddellijk aan de slag om jouw sushi vers te bereiden. Afgewerkt door iemand van het personeel met kruiden en een topping maken van de sushi’s dat wij aten bij Yokoso echte smaakbommetjes! Ze maken voor de sushi enkel gebruik van kraakverse producten van lokale leveranciers, gecombineerd met geïmporteerde Japanse ingrediënten.

Wij gingen voor de menu YokoFoty. Een heel gevarieerde menu met soep, sidedishes (die spinazie was yummie!!), sushi en als afsluiter kregen we nog Mochi ijs. Ik kende Mochi ijs nog niet maar dat zijn zoete balletjes die worden gemaakt van een soort Japanse kleefrijst. De rijst wordt gestoomd en daarna fijngestamt tot een gladde, kleverige massa. Wij proefden van aardbei, passievrucht en mango! Dus hou altijd nog een gaatje voor deze Mochi’s!

 

Yokoso 

Voldersstraat 17A

9000 Gent

Openingsuren

Maandag – Donderdag : 12:00 – 21:00

Vrijdag & Zaterdag : 12:00 – 22:00
Gesloten op Zondagen

https://www.yokososushi.eu/

 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivantbe

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *