Food & Drinks

[GiveAway] Een paasfestijn om van te smullen met Leonidas

Binnen 2 weken is het zover een feest voor zowel kleine als grote BonVivants die uitkijken naar een feest waar we een dag ongelimiteerd chocolade eten tot we er bijna misselijk van worden! ZA-LIG! Ik ben fan van Leonidas, dat weten jullie al lang. Ze krijgen ook geregeld aandacht op BlogVivant als het nieuwe gamma uitkomt.

Mijn lezers en volgers op instagram zijn ook fan van Leonidas en dat is niet onopgemerkt voorbij gegaan. Daarom heb ik een leuke samenwerking met Leonidas en mag ik volgende week bij 1 volger langsgaan met een paaspakket vol met heerlijke chocolade! Als we dan toch smullen dan maar beter van kwaliteit!

Bij Leonidas heb je een assortiment van 20 verschillende paaseitjes! Voor ieder wat wils en de kleurrijke verpakkingen zullen de kids zeker plezieren. Elk jaar breiden ze hun assortiment uit met 1 smaak en dit jaar brachten ze het paaseitje Cookie Dough uit. De smaak van koekjesdeeg in een eitje van melkchocolade. Crème van melk, boter, een vleugje vanille, witte chocolade, enkele stukjes pure chocolade voor het krokante en, als finishing touch, een snufje zout om alle smaken mooi tot hun recht te laten komen.

Ook aan chocolade paasfiguren geen gebrek. Kippen, konijnen, kuikens of een groot ei speciaal voor de gelegenheid. Ga dus zeker eens langs bij een winkel in je buurt en ontdek al het lekkers en de verschillende verpakkingen om van Pasen een echt chocoladefestijn te maken!

Om zo een paaspakket te winnen ga je gewoon naar mijn instagram post hieronder, tag je drie vrienden, ga je Leonidas gaan volgen en deel je de Reels in je stories: 

https://www.instagram.com/p/Cb4M1SVApHr/

 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivantbe

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *