Food & Drinks

Toma’dor in een groene verpakking

De Toma’dor tomaatjes van Stoffels zijn ondertussen voor jullie al geen onbekende meer. Zelf gebruik ik ze in vele gerechten maar kan het even goed appreciëren als gezond tussendoortje. Door hun zoet en sprankelend karakter zorgen ze voor een lekkere smaakbeleving. De knapperige beet maakt de cherrytomaat extra lekker. Hij heeft zijn bijnaam “De Koning van de smaak” niet gestolen. Zet deze naast je laptop in je home office of op je keukenaanrecht en je zal zien dat het moeilijk is om te weerstaan! Maar niets zo gezond als snacken met lekkere kersttomaatjes.

De koning van de smaak!

Om nu net in te spelen op het snacken, hebben ze bij Stoffels gekozen voor een handige meeneem verpakking, de Toma’dor Cube. Volledig milieubewust verpakt! De Toma’dor cube is een volledig plasticvrije verpakking die je na gebruik gewoon kan sorteren bij het oud papier. In de kubus zitten 300 gram losse toma’dor tomaatjes die ook nog is milieubewust zijn geteeld. Die hoeveelheid is perfect om mee te nemen naar school, werk of naast je pc thuis.

De Toma’dor Cube is exclusief te verkijgen bij Okay supermarkt! 

 

 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

9 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *