Food & Drinks,  Recepten

Recept | Hapjes met Krisprolls

Krisprolls hapjes.

Wat heb je nodig?

Krisprolls met Forel

  • 1 zak van je favoriete Krisprolls
  • 1 pakje gerookte forel
  • 1 doosje slagroom
  • 1 koffielepel mierikswortel
  • lompviseitjes
  • bieslook

Krisprolls met vijgenconfijt en blauwe kaas.

  • 1 zak van je favoriete Krisprolls
  • 1 rode Ui
  • 6 gedroogde vijgen
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 250 ml water
  • 1 groenten bouillonblokje
  • 1 pakje schimmelkaas (rocquefort bvb)

Aan de slag! 

Krisprolls met forel

  • Klop de room op.
  • Meng de opgeklopte room met de mierikswortel.
  • Doe de room in een spuitzak en spuit voorzichtig de room op de Krisprolls.
  • Leg er een stukje forel op.
  • Werk af met nog een toefje room en een beetje lompviseitjes.
  • Versier eventueel met bieslook.

 

 

 

Krisprolls met vijgenconfijt en blauwe kaas.

  • Snij de vijgen tot kleine stukjes.
  • Hak de rode ui fijn.
  • Verhit de olie en fruit de vijgen en versnipperde ui tot ze glazig zijn.
  • Voeg het water en bouillonblokje toe.
  • Laat 45 minuten inkoken op een zacht vuur.
  • Laat afkoelen.
  • Serveer de confijt op een Krisprolls en verkruimel er de schimmelkaas over.

 

Smullen maar!

 

 

 

 

 

 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

9 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *