
Recept | Leonidas Sushi
Sushi is altijd een goed idee! Geen hartige sushi deze keer maar een zoete sushi met Leonidas smeerpasta. Nog niet gehoord dat Leonidas smeerpastas heeft? Dan moet je dit snel gaan opzoeken en kopen. Ze hebben zelf een variant met de smaak van de witte manons! Uitlepelen is niet verboden 😉 Deze keer ga ik aan de slag met de hazelnootpasta van Leonidas voor de kleur schakeringen in het gerecht.
Wat heb je nodig?
- een pot Leonidas smeerpasta met hazelnoot
- een toastbrood
- sesamzaadjes
Aan de slag!
- Verwijder de korsten van het toastbroad.
- Leg 3 plakken toastbrood met de randen net over elkaar.
- Leg er huishoudfolie op.
- Rol met de deegrol het toastbrood plat en zorg dat de randen goed aan elkaar gehecht zijn.
- Nu hebben we een lange strook brood.
- Besmeer deze met een goede laag Leonidas smeerpasta
- Rol deze besmeerde strook mooi op. (Hoe beter aangedrukt hoe mooier het eindresultaat.)
- Doe er huishoudfolie rond.
- Leg dit een uurtje in diepvries.
- Verwarm een pan en laat de sesamzaadjes bruinen.
- Nadien maak je de sushirol met een borsteltje vochtig.
- Rol deze door de sesamzaadjes.
- Snij deze in plakjes van 1 cm.
- Schik op een klein bordje.
- Serveer met een lekkere tas koffie!
SMULLEN MAAR!
Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be


5 reacties
Felice Veenman
hmmmmm, lekkerrrrr en dat vlak voor ik ga lunchen!
Jouvence
Dit is waarschijnlijk een van de weinige sushi die ik wel lust! Ziet er erg lekker uit, deze ga ik even onthouden.
Manon
Nou vanaf nu LUST ik sushi, haha. Oohhh ik wil het.
Frederique
Wat een geweldig idee. Deze ga ik zeker met mijn zoontje maken!
Tessa
Dit is het soort sushi wat ik lekker vind! Ik hou totaal niet van vis, maar ben wel een zoetekauw!