Food & Drinks

Verrassende toetsen bij 888 Tripel Eight.

Deze week ging ik voor jullie de smaaktest aan met de Belgische 888 Tripel Eight.

Het 888 Tripel Eight speciaalbier is gemaakt met hop, gerst, mout en Belgische gist. Bevat 8,8% alcohol. Het wordt geserveerd in een groot glas waardoor de aroma’s optimaal tot hun recht kunnen komen. De smaak is vol, fruitig en fris. We kunnen de smaak van banaan, een toets van koriander en het frisse van citrus terug vinden in deze 888.

Quentin Mailet and Emmanuelle Gerin from EquinoxLightPhoto took pictures of 888 Triple Eight in Beligum, 2020.

 

De 888 Tripel Eight is een blonde tripel gebrouwen in brouwerij Anders! in halen, in België. 888 zit in een zwarte longneck fles, ideaal om het licht tegen te houden.

Het getal 8 is een geluksgetal in de Chinese cultuur en de kleur geel is een gelukskleur. Het zal je dan ook niet verbazen dat net China het eerste land was waar ons Belgische 888 bier te verkrijgen was. Het werd gelanceerd net voor het Chinese Nieuwjaarsfeest in 2018. België volgde 2 maand later. Ondertussen is Triple 888 ook te verkrijgen in Nederland en Duitsland.

Voor ons persoonlijk was het een erg toegankelijk biertje, niet droog en niet zoet. Een fris bier met een fijne afdronk. Dus zeker een aanrader om is te proeven of 888 ook iets voor jou is.

 

 

 

 

 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *