Food & Drinks

Crisp veroverde ons en binnenkort heel Vlaanderen!

Wij gingen dinsdag langs bij Crisp naar de officiële launch van Crisp Belgium. Na 4 jaar succesvol te zijn in Nederland gaan ze nu ook Vlaanderen veroveren. Crisp is eigenlijk de lokale versmarkt maar dan in een app ondergebracht. Een assortiment met een sterk lokaal aanbod (700 veelal lokale en kleinschalige boeren, kwekers en producenten), kwaliteitsproducten, snelle leveringstijd en een gebruiksvriendelijke app! Wie voor 22u00 bestelt, heeft zijn inkopen de dag nadien in huis. Wij deden uiteraard de test en het klopt. Alles netjes voor de deur geleverd. Super handig! Of je het nu te druk hebt met de eerste schoolmaand of gewoon zelf van hier naar daar holt. Crisp zorgt voor een zorg minder. ’s Avonds gezellig in de zetel samen met je partner door de app scrollen, samen bespreken wat we gaan eten de komende week of dagen… . Geen inspiratie? Geen nood, je kan er ook voorgestelde gerechten terug vinden waardoor je alles in één keer in je winkelmandje plaatst. Heb je toch al zaken in huis dan vink je deze gewoon uit van je boodschappenlijstje!

Tijdens deze launch gingen ze een samenwerking aan met Sofie Dumont, een ambassadeur van goed eten en lokale producten! Zij ging op ontdekking in de Crisp-app en selecteerde haar favoriete producten en ontwikkelde drie heerlijke recepten. Gemaakt voor drukke weekdagen, met smaken die elke BonVivant vrolijk stemmen! Wij mochten deze gerechten al eens proeven en waren laaiend enthousiast over de combinatie van smaken!

“Door gebruik te maken van de juiste producten, uit het seizoen en zo puur en lokaal mogelijk, voeg je smaakbommen toe die sowieso niet veel extra nodig hebben.” – Chef Sofie Dumont 

Met de favoriete ingrediënten van Sofie Dumont vul jij je koelkast en voorraadkast makkelijk weer na de zomer. Zet een stevig ontbijt op tafel met Kempisch spek, scharreleieren, Antwerpse koffie en meer, of kies voor de beste basics voor een goede pasta. En het kan nog handiger, met recepten van Sofie als doradefilet met kokosroom, gevulde paprika’s of spaghettata met spinazie pesto. Of je nu 20 minuten, een half uurtje of 45 minuten tijd hebt; dankzij Crisp en Sofie Dumont tover je met gemak een smaakvolle, verse maaltijd op tafel. Klinkt heerlijk, toch? Met één druk op de knop zijn de pakketten en ingrediënten voor Sofie’s gerechten te bestellen via de Crisp app. Serieus goed eten, dat mag elke dag.

© Crisp
© Crisp
© Crisp

Ons oordeel: Wij werden omver geblazen van het enthousiasme van het team achter Crisp. Je merkt duidelijk dat ze voor de volle 100 procent achter hun bedrijf staan en dat ze enorme liefde voelen voor kwaliteit en lokaal! Ik voelde een liefde op het eerste zicht. Ik was direct mee met het concept want ze hebben een heel gebruiksvriendelijke app, werken met seizoensproducten. Levering is duurzaam met elektrische busjes, zo weinig mogelijk plastic en er wordt zoveel mogelijk gerecycleerd! Het aanbod is gigantisch en heb niet het gevoel dat ik toch nog eventjes naar de winkel moet lopen om iets wat ik hier niet kan vinden. Ik deed de test van de app en alles werd heel netjes geleverd. Ik ben blij dat ik Crisp leren kennen heb. Ik ga nu gewoon op zondag avond even samenzitten met Wim, kijken wanneer we thuis eten en zijn, en naargelang van Crisp ons weekmenu opstellen. Sommige producten zijn goedkoper, andere iets duurder door de lokale ambast en eerlijke prijs. Maar ik ben er zeker van dat dit eigenlijk ook besparend werkt want als ik in de supermarkt rondloop breng ik altijd dingen mee die niet direct op mijn lijstje stonden en die soms helemaal achteraan in de kast belanden.

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivantbe

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *