Food & Drinks

Zijn Cully&Sully hun nummer 1 waardig?

Cully & Sully zag het levenslicht in 2004 toen twee jeugdvrienden, Cullen Allen (Cully) en Colum O ‘Sullivan (Sully), besloten om smaakvol, eerlijk en leuk eten te brengen in de supermarkt.

Cullen komt uit het wereldberoemde Ballymaloe-huis in East Cork (Ierland), en ook Sully komt uit een fijnproeversfamilie, net verderop. Allebei houden ze van eten en koken. Het was tijdens hun studentenperiode en hun eerste werkjaren dat ze zich bewust werden van het gat in de Ierse markt.

In 2004 lanceerden ze een assortiment taarten gevuld met kwaliteitsaardappelen. Vervolgens brachten ze in 2006 een assortiment verse soepen op de markt. De Cully & Sully-soepen zijn intussen de nummer 1 in Ierland in alle categorieën, en de derde best verkochte soepen in het Verenigd Koninkrijk. Het soepenassortiment is gebaseerd op kwaliteitsrecepten, sommige uit de kindertijd van Cully & Sully. De versbereide soepen kunnen eenvoudig opgewarmd worden in de microgolf of in de pot.

Deze Cully & Sully-soepen zijn in België, exlusief bij Delhaize, verkrijgbaar:

  • Tomaat & basilicum
  • Groenten
  • Kip & groenten
  • Wortel & koriander
  • Thaise kip

De soepen kosten 2,65 euro.

Wij deden de test en de soepen proeven inderdaad als een lekkere vers gemaakte soep. De smaken zitten in balans zonder kunstmatig te gaan smaken zoals sommige soepen in conserven. De smaak zit perfect net zoals je ze net van het vuur haalt. Heel simpel in gebruik en een echte opkikker op een druilerige winterdag. 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *