Food & Drinks

Gehydrateerd de zomer door met Sodastream

De zomer is aan de gang en dan is hydrateren nog belangrijker dan anders! We transpireren meer door hogere temperaturen en omdat ons lichaam uit 60 procent uit water bestaat is het belangrijk om onze vochtbalans op peil te houden, want uitdroging heeft een erg grote impact op ons lichaam. En om water drinken iets aangenamer te maken, kan je heel makkelijk met de Sodastream een parelend bubbeltje tot stevig bruis toevoegen aan je kraantjeswater. Geen zin in water dan zijn er natuurlijk de fruitdrops of de pepsi smaken die je kan toevoegen…

.

Van fruit drop tot Pepsi


Met SodaStream maak je kraantjeswater in een handomdraai bruisend, maar je kan ook een SodaStream-smaakje of fruit drop toevoegen voor een verkwikkende frisdrank. Met de nieuwe Pepsi by SodaStream-smaken maak je de populaire PepsiCo-frisdranken zélf, zoals de klassiekers Pepsi, Pepsi Max, 7UP en 7UP Free. Niet alleen makkelijk maar ook milieuvriendelijk, want zo spaar je een heleboel plastic wegwerpflessen uit.

Vergeet je fancy My Only Bottle niet


Ben je onderweg of aan het sporten? My Only Bottle van SodaStream is de eerste herbruikbare fles to-go (met handige draagkoord) waarmee je bruiswater kan maken. De halveliterfles past op een SodaStream-bruiswatertoestel, is superlicht en vaatwasbestendig. Het draagbare flesje is beschikbaar in verschillende kleuren en ook met een speciale sportdop.

een Sodastream in huis zet aan tot meer waterconsumptie

Uit onderzoek blijkt dat wie een SodaStream-bruiswatertoestel in huis heeft meer water drinkt: gemiddeld meer dan 50% méér water per dag. Ongeveer 80% van de huishoudens geeft aan de waterconsumptie te zien stijgen na aankoop van een SodaStream-bruiswatertoestel. En bovendien beginnen SodaStream-gebruikers vaak vanzelf een gezondere levensstijl te volgen. Ruim 60% doet meer aan sport en lichaamsbeweging, en 50 tot 60% kiest voor betere eetgewoonten.

 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *