Food & Drinks

Drie nieuwe Macchiato’s bij Dolce Gusto

Dolce Gusto heeft 3 nieuwe plant based smaken op de markt gebracht! Drie macchiato’s op basis van amandel, haver en kokosmelk! Hiermee zet Dolce Gusto zich nog meer in om de ecologische voetafdruk te verminderen. Naast het optimaliseren van landbouwtechnieken tot het beter beheren van de levensduur van machines en capsules.

De drie nieuwe macchiato’s van dichtbij bekeken:

 

 

Almond Macchiato

Bij een heerlijk ontbijt past zoals iedere ochtend een koffieboost met een wolkje melk om je dag te starten. Dit kan nu met deze lactosevrije, vegan, maar romige amandelsmaak van NESCAFE Dolce Gusto Almond Macchiato.

Coconut Macchiato

Geef je koffiepauze een avontuurlijk tintje met de exotische smaken van kokosnoten met pure Aziatische koffie, allemaal in slechts enkele seconden klaar.
Een Macchiato met subtiele kokos en geroosterde graantoesten en een smeuïge body

Oat Macchiato

De dag afsluiten doe je met Oat Macchiato. De romige Macchiato met haver staat garant voor een volle body.
De geroosterde noten met subtiele toetsen van havergranen in combo met de Aziatische koffiebonen geven je het verwenmoment die je verdient om je avond mee af te sluiten.

 

Al deze Macchiato’s zijn vegan en lactosevrij

 

 

 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *