Food & Drinks

Op zeeschattenjacht met Leonidas

Dat het geen zomer is zodat we zouden willen is een feit! Wij krijgen na een weekje zon weer 2 weken regen… Daarom is het hoog tijd om met Leonidas het zomerse gevoel van bikini’s, slippers, shorts op te wekken met het zomerse gamma van Leonidas. En hoe haal je beter het strandgevoel in huis dan met de verrukkelijke Zeevruchten en Mini Zeeschatjes van Leonidas. Zonnig genieten!

Deze zomer kunnen trouwe Leonidas klanten het assortiment chocolade Zeevruchten in de winkel vinden. In verschillende vormen (mossel, zeepaardje, torentje en garnaal), in gemarmerde pure of melkchocoladeen gevuld met karamelpraliné. Met 100% pure cacaoboter en zonder palmolie.

 

Bovendien krijgen de Zeevruchten het charmante gezelschap van andere schattige zeevormpjes: de Mini Zeeschatjes in volle witte, pure of melkchocolade. Ze zullen ongetwijfeld de aandacht van de kinderen trekken.

Lekker smullen dus! <3 

 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *