Food & Drinks,  Hotspots

Foodspot | Bagheera Brussels

Het klinkt bijna onwerkelijk, na meer dan een jaar zet ik nog is een BlogVivant food hotspot in de picture! Ooit begon ik hiermee met wekelijks leuke en lekkere plekjes in de kijker te zetten. Toen kwam er een rot beestje opduiken dat recht in mijn BonVivant hart raakte want mijn hobby en lang leven viel in duigen, het zoeken en bezoeken van lekkere adresjes! Maar we bekijken het positief, alles komt terug beetje bij beetje goed en daarom start ik met plezier dit item terug op de blog!

Ik neem je deze week mee naar Brussel, Bagheera! De jongste nieuwkomer in de Brusselse jungle: het Ter Kamerenbos. Bij Bagheera zorgen ze voor heerlijke gerechten met een feestelijke sfeer in een exclusief, verfijnd en gezellig kader!

We zetten de avond in met tapas om te delen, zachte pata negra, tacos met kreeft of pulpo à la Gallega. De rest van de kaart is één en al verfijning. Goudbrasem, kreeft, sint-jakobsnoten, kaviaar en king crab als je kiest voor de zee. Truffel, morieljes, rubia, parelhoen met gele wijn als je liever op het droge blijft. En dan is er ook nog de tartare Angus minute op maat, naar keuze vergezeld van kaviaar of truffel. En ook in de zaal gaat het er wild aan toe. Dresseren, snijden, flamberen … Welcome to a jungle of tastes!  

Als dessert heb je de keuze: citroen-meringuetaart, millefeuille met aardbeien en witte chocolade of gebraden en geflambeerde ananas met rum. En dat alles ter plaatse bereid!

 

Wanneer de maaltijd erop zit, blijf je gewoon heel graag plakken in deze gezellig plek want je kan afsluiten met heerlijke cocktails, in het midden van het restaurant staan ervaren bartenders klaar om jouw next level cocktail te shaken! Kan je niet kiezen, geef je smaak voorkeuren door aan de Bartender en hij maakt je een cocktail speciaal voor jou! <3

Een avond waar wij enorm van genoten hebben! 

 

BAGHEERA

Waterloosesteenweg, 782
1180 Ukkel

Open op dinsdag en woensdag van 12.00 – 14.30  / 19.00 – 00.00
van donderdag tot vrijdag van 12.00 – 14.30 / 19.00 – tot in de nacht
Zaterdag van 19.00 tot in de nacht

www.bagheerarestaurant.com

 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *