Food & Drinks,  Hotspots

BlogVivant Hotspot | Cantina Y Cocteleria: The Dirty Rabbit

The Dirty Rabbit is niet meer. In juni ging ik naar de closing party en kreeg ik een zicht op wat nieuw zou komen. En nu is het zover, De vernieuwde Rabbit is nu open sinds 2 weken met het vooruitstrevende concept Cantina Y Cocteleria: The Dirty Rabbit. Naast heerlijk vernieuwende cocktails die nog steeds door Yuni Herremans geshaked worden, kan je je er nu ook eten in het restaurant die zijn inspiratie haalde uit de Zuid Amerikaanse keuken. Ze lieten zelf chefs overkomen met latino roots, die wanneer je guacamole besteld het gewoon aan tafel komen bereiden. Goed eten dat je kan sharen met een heerlijke cocktail. vernieuwde gerechten zoals bvb Anticuchos De Corazon oftewel gegrild runderhart (Peruaanse specialiteit) die je niet snel zou bestellen maar verrassend lekker zijn! Deze Bonvivant krijgt het water al terug in de mond!

Hoe vaak zit je op restaurant en zit in je in de juiste mood met je gezelschap om nog een stapje te zetten. Maar dan begint het probleem, waar? hoe ver is dit rijden van de plaats waar je bent? om dan uiteindelijk te beslissen dat je toch maar naar huis gaat. Wel daar heeft Cantina Y Cocteleria een oplossing voor want op vrijdag en zaterdag wordt de latino vibe steeds meer opgebouwd zodat om 23u ongeveer de dj de muziek naar een hoger level tilt en het restaurant stilaan een latino club wordt. Ideaal om de latino vibes als rode draad door de hele avond te laten lopen. Genieten denk ik dan!

Het interieur is niet plots braaf geworden tegenover vroeger, zelf wanneer je gezelschap toch niet zo interessant blijkt dan gedacht geraak je niet uitgekeken op de details van dit restaurant. Er is altijd wel iets waar je kan over praten zoals de neon verlichting met “cómo estás bitches” bijvoorbeeld.

Wanneer je kiest voor The Dirty Rabbit 2.0 dan scoor je bij je gasten en ga je voor de totaal beleving!

Cantina Y Coctereria is van donderdag tot zondag geopend van 17u tot 1u en op vrijdag en zaterdag tot 3u! 

Gentplaats 1, 2000 Anwerpern

Socials: Facebook, Instagram, Website .

11 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *