Hotspots,  POPUP

SOMMAR, een zomer popup aan de rijnkaai | Antwerpen

SOMMAR een zomer popup aan de rijnkaai | Als ik een berichtje in mijn mailbox krijg dat SOMMAR terug open gaat, dan weet ik dat de zomer nu echt in aantocht is. Dit jaar markeert niet alleen de terugkeer van de zomerse hotspot, maar ook het 10-jarig jubileum van SOMMAR, wat het tot een bijzondere mijlpaal maakt voor de oprichters en fans van de locatie. Met zijn iconische ligging aan de Rijnkaai, staat SOMMAR bekend als dé plek voor de mooiste zonsondergangen in de stad, waardoor het een favoriete bestemming is voor zowel locals als bezoekers.

De ideale plek om het leven te vieren

Het industriële karakter mede door de kranen in de combinatie met de gezelligheid van hout, zand en gloeilampen gaven echt een gevoel van op een leuke spot te belanden. De vibes die de dj door de boxen stuurt en de ondergaande zon roepen echt vakantie feelings bij me op! Het is de ideale plek om het leven te vieren!

SOMMAR een zomer popup aan de rijnkaai voor foodies

In SOMMAR gaan eten en drinken hand in hand. Doorheen de zomer gaan ze samenwerken met verschillende partners die een leuk foodmenu gaan aanbieden. Sharing dishes om met je tafel gezelschap te delen bij een ondergaande zon. De eerste foodpartner is niemand minder dan Bart De Pooter, een culinaire ondernemer, gekend van zijn twee sterren restaurant Pastorale. Met zijn nieuw concept BEEF CLUB 29 gaat hij het beste vlees serveren van hier en over de zee. Van boerderij tot bord. Wij mochten al een paar gerechtjes proeven en de gerechtjes waren perfect! Een reden te meer om af te zakken als foodie naar SOMMAR.

SOMMAR

Rijnkaai 104
2000 Antwerpen

Openingstijden:

Maandag gesloten

Dinsdag – donderdag 17H-23H

Vrijdag 17h – 00H

Zaterdag 14h – 00H

Zondag 14h – 22H

Meer info : peopleofsommar

Sommar een zomer popup aan de rijnkaai is een plek voor een drankje en hapje. Heb je toch nog zin om iets uitgebreider te gaan tafelen? dan kunnen deze foodspots in Antwerpen je misschien wel inspireren.

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven kom dan af en toe is een kijkje nemen! Ook is het altijd fijn als je men instagramkanaal even een follow geeft @stefaandewinter

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *