Travel

FESTIVALKOORTS | Wie sluit met mij de festivalzomer af? [GIVE AWAY]

De festivalzomer zit er bijna op voor mij! Ik trok deze zomer op pad om vele grote en minder grote festivals te gaan checken!

We gingen van start op Extrema Outdoor! Een festival dat voor mij leuk was om eens te gaan uitpluizen maar qua muziek genre toch iets te hard was. Gevolgd door Rock Werchter, Couleur Café. De weekends gingen voorbij en de festivals volgden elkaar op! Dan komen we voor mij aan toch de leukste festivals van de zomer: Beachland, Een feestje op het strand van Blankenberge. Geen mega stages, geen mega decors maar hier wordt ingezet op muziek. Dansen met de voetjes op het strand! Het weekend erna was het aan de beurt van Hype-O-Dream. Dit festival dat jaren plaats had gevonden op de hypodroom te waregem was nu verhuisd naar de rand van Waregem waar er meer plaats is op termijn voor uitbreiding. De nieuwe locatie was een schot in de roos, meer ruimte gevoel en een leuke opbouw van decors en stages! Toen kwam de partyflight van Tomorrowland eraan, waar ik naar Frankfurt reisde om de partyflight van Tomorrowland te nemen. Een geweldige ervaring! Uiteraard volgden 2 dagen Tomorrowland over 2 weekends! Na al dat feestgeweld stond er al terug een nieuw festival op ons te wachten en dat was deze keer Dance-D-Vision, nostalgie omdat ik in deze buurt naar school ging en echt een fijne jeugd kende. Dance-D-Vision was een leuke opbouw van verschillende artiesten en stages! De VIP was trouwens goed verzorgd met heerlijke streetfood!

Van verschillende festivals was ik ambassadeur omwille van men voorkeur voor goede feestjes, ik mocht telkens vele volgers blij maken met een duo ticket! De festivalzomer loopt bijna op zijn einde want september is voor mij een maand waar we even op adem komen en wat reizen. Geen nood vanaf september gaat BlogVivant gewoon verder met fijne hotspots, leuke food weetjes, staycations of must share lifestyle tips! Kortom de BonVivant zal nog steeds veel tips en weetjes kunnen terug vinden!

De festival zomer wil ik dit jaar afsluiten op Kamping Kitch Club

Een festival waar het net iets anders is als andere festivals, er is een dresscode waar iedereen zich heerlijk voor uitdost! 80s, new kids, margi, … wat onmiddellijk een heerlijk samenhorigheidsgevoel schept! Heerlijke foute artiesten, knallende dj sets, Studio Brussel wereldbefaamde dj Gunther D,…. kortom een festival, waar de dagelijkse sleur volledig vergeten zal worden. Een festival waar rijk of arm niet zichtbaar zal zijn, een festival waar vriendschap heerst!

Kamping Kitch Club GIVE AWAY

Ik mag voor dit ongedwongen festival 2 duo’s meenemen!

Volg @stefaandewinter op instagram

laat onder dit bericht weten: IK WIL MEE!

EXTRA KANS: deel dit bericht openbaar met #MetBlogVivantnaarKampingKitch

Geen tijd te verliezen… morgen 16u krijgen de winnaars een mailtje! 

 

 

 

 

 

G

 

10 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *