Food & Drinks,  Hotspots

BlogVivant Hotspot: MOOSE BAR

Het is weer de tijd van het jaar. Vroeg donker, winter, skiplezier, sneeuw (euhm waar blijft de sneeuw eigenlijk?), après ski,… . We hebben allemaal nood aan veel mensen rondom ons en gezelligheid! Wie aan gezelligheid denkt, denkt direct aan tal van winter pop up’s met elk hun eigen originele concept. Vandaag ga ik even dieper in op het concept van MOOSE BAR! Veel ski liefhebbers zijn aan het aftellen naar hun jaarlijkse wintersportvakantie en bijhorende après skisessies. Al hoef je daarvoor eigenlijk niet zo heel ver te rijden want je kan dat plezier veel dichter bij huis beleven! In Aalst, Antwerpen, Hasselt, Mechelen of Herentals kan je gezellige chalets vinden met een interieur om te stelen en waar het bier per halve liter wordt getapt, je kan meekwelen met hits en meezingers, een kroket uit de muur halen of je laten verrassen door een artiest die plots midden in de nacht het podium opkruipt en zijn grootste hits zingt. Ja dat is MOOSE BAR.

Wie après ski zegt denkt ook vaak aan shotjes doen. Het is altijd zo leuk maar pijnlijk de dag nadien maar toch kunnen we er niet aan weerstaan. Ook aan dit item dacht MOOSE BAR en daarom brachten ze de Moose Knuckle op de markt. (betekent trouwens zoveel als de mannelijke versie van de cameltoe… haha) Een nieuwe likeur in shotjes formaat en in twee verschillende smaken: Hunter’s Vodka Likorette (20°alc., met vodka, gember, citroengras en hibiscus, kruidig, fris en licht zoete smaak) en Hunter’s Rum Likorette (10°alc., donkere rum, sinaas, ananas, chili, eerder pittig). Je ziet het al aan de inhoud van de drankjes dat er aandacht is voor een smaak in balans en niet te vergelijken is met de mierzoete shots die reeds op de markt zijn. Mijn favoriet is de Hunter’s Vodka Likorette. Deze kan je uiteraard in de MOOSE BARS vinden maar ook in tal van andere horeca zaken en wie thuis een feestje geeft kan deze ook gewoon bij de drankenhandelaar of bij de Colruyt vinden!

Voor wie zich toch niet kan houden om te vertrekken naar de skioorden kan ook gewoon MOOSE BAR met zich meenemen in de wagen om een kleine pre-ski-party te houden of om helemaal in de sfeer te komen in je winter verblijf. Want Moose Bar bracht ook een cd uit vol après ski-muziek en ambiance hits. Ik beloof je de ritten in de wagen zijn vanaf nu véél te kort!

MOOSE BAR Hasselt , Aalst , Herentals, Mechelen, Antwerpen zijn open van donderdag tot zaterdag vanaf 19u.

MOOSE BAR XXL alsof het niet zotter kan huurden ze gewoon het sportpaleis af op vrijdag 7 en 8 februari voor de grootste après ski party van het land.

Hier kan je nog tickets voor scoren op www.moosebar.com / www.sportpaleis.be of www.versus.be

MOOSE BAR kan je ook terug vinden op Tomorrowland en Tomorrowland Winter.

Enough Said… cheers! 

 

Zit je na het lezen van deze blog nog met een specifieke vraag, stuur me dan gerust een mailtje via info@blogvivant.be

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *