Food & Drinks,  Hotspots

BlogVivant Hotspot: Velvet Peck

Wie Brussel en zijn hotspots een beetje kent zal zeker niet onbekend zijn Peck 20, Peck 47, WoodPecker en Street Pecker. Deze week breidt de steeds grotere Peck Familie uit en gaat samenwerken met Café Velvet. Een nieuwe trendy plek waar je kan genieten van All Day Brunches. Velvet Peck is geboren.

Velvet peck is een nieuwe concept voor fijnproevers op zoek naar unieke producten met nadruk op kwaliteit. Huisgemaakt en authenticiteit zijn erg belangrijk voor Velvet Peck, net als het aanbieden van kwaliteitsprodcuten en originele borden.

Velvet Peck biedt uitzonderlijke koffie van de beste koffiebonen in Colombia. De granen worden vervolgens geroosterd in een fabriek in Anderlecht volgens een welomschreven volgorde. En het is de barista die voor de laatste fase zorgt. Hij beheerst de essentiële regels van zijn beroep om u een uitzonderlijke koffie te laten proeven.

 

Velvet Peck biedt drie formules : all day breakfast, all day brunch en lunch menu.

Prijzen variëren tussen 7 en 15 euro.

wij waren te gast op de opening en konden al is proeven van kleine hapjes waar ze voor staan, de avocado toast en het gepocheerde eitje met spinazie, zalm of spek waren echt smaakbommetjes! Uitgebreid konden we dus nog niet brunchen of ontbijten maar gaan zeker is terug gaan al was het maar om een golden latte te drinken want die zag ik ook op de menu kaart staan!

 

Velvet peck 

Brandhoutkaai 27 

Sint-Katelijneplein

Brussel 1000, België

 

Zit je na het lezen van deze blog nog met een specifieke vraag, stuur me dan gerust een mailtje via info@blogvivant.be

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft. @stefaandewinter & @blogvivant.be

 

10 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *