Food & Drinks

Summerproof met Lidl

De zomer staat voor de deur, de temperaturen stijgen al boven de 20 graden, de regendagen hebben we (hopelijk) bijna allemaal gehad er rest ons nog één ding en dat is genieten van de zomer, vriendschap, lekker eten en drinken en vooral de batterijen opladen voor een heel jaar. Althans in mijn geval toch omdat ik een echte zomer persoon ben.

Lidl organiseerde in Bao Beach een heuse summerparty waar ik letterlijk de zomer kon proeven! Onthaald door erg vrolijke mensen waande ik me een weg door de beautybar waar de dames een heuse festival look kregen aangemeten, verder kon je kledij laten pimpen en bedrukken om je eigen toets aan je lidl outfit te geven. Maar ik zou geen BonVivant zijn moest ik niet direct de beach bar hebben opgemerkt. Cocktailbar, wijnbar en italian food corner trokken nog het meest men aandacht!

Eigenlijk komt het er op neer dat Lidl alles in huis heeft om je zomerfeest, vakantie, BBQ, te laten slagen. Wie een kijkje neemt op de webshop kan naast leuke receptjes ook een ruim assortiment vinden aan toestellen voor de binnen en/of buitenkeuken, fancy drinkbekers om je bbq net dat ietsje meer chachet te geven of gewoon een hangmat om sippend van je cocktail te genieten van een zomeravond met je geliefde.

Dit event waar ik op uitgenodigd was heeft eigenlijk me laten beseffen dat Lidl veel meer geworden is dan enkel de plaats waar je gaat voor je wekelijkse aankopen, nee je kan er eigenlijk terecht voor alles.

Als ik een product iets extra in the picture wil zetten uit dit event waren het wel de 18 + ijsjes. Ik ben niet zo te vinden voor waterijsjes omdat ik er snel het gevoel heb dat het allemaal net iets te zoet is maar ik werd getriggerd omdat er in deze ijsjes alcohol zat verwerkt! Niet dat ik alcohol nodig heb maar vond het wel een leuke toevoeging en origineel concept 🙂 Ik ging voor de variant met strawberry daiquiri! Ik ga deze bij de volgende vrienden BBQ halen en ben zeker dat ik met dit originele toetje ga scoren!

 

Bedankt Lidl voor de invitatie! Jammer dat ik door andere verplichtingen vroeger moest doorgaan want ik zag bij men collega bloggers/instagrammers dat het nog een leuk feestje werd!

Zit je na het lezen van deze blog nog met een specifieke vraag, stuur me dan gerust een mailtje via info@blogvivant.be

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft. @stefaandewinter & @blogvivant.be

18 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *