Travel

Toma’Muse op de BBQ

Wie BlogVivant al een tijdje leest en volgt weet dat ik fan ben van Stoffels Tomaten. Ik kende deze natuurlijk al van in de supermarkt, maar ik leerde Stoffels Tomaten pas echt kennen toen ik de sympathieke eigenares tegen kwam op de persdagen en mij met hart en ziel over haar tomaatjes vertelde. Dat er liefde voor het product is merk je al bij het gamma smaaktomaten. Petra Veldman geeft elke soort leuke troetelnamen zoals Toma’DorToma’GustoToma’Muse,… om één de steeds groeiende familie van Stoffels Tomaten te onderscheiden, maar ook om deze beter te kunnen waarderen. Sinds die kennismaking eet ik geen andere tomaat meer. Want door het verhaal achter dit bedrijf proef ik nu ook gewoon de liefde bij elke tomaat ik opeet.

Wat fijn toen ik merkte in de winkelrekken van Colruyt dat ze hun Toma’Muse nu ook in een verpakking voorzien hadden die recht op de bbq kan! Ja zelf de marinade zit erbij. Gewoon de Tomaatjes in twee snijden, besprenkelen met de marinade en de grill op. De smaak van de Toma’Muse kan worden omschreven als zoet en kruidig en versterkt tijdens het eten. Consumenten vergelijken het vaak met een goed glas wijn. Het meest opvallende kenmerk is de pruimvormige look in combinatie met de diepe paars-rode kleur. Zijn stevige structuur en knapperige beet maken het een ideale keukentomaat. Toma’Muse is gemakkelijk te snijden en verliest niet veel sap. Perfect voor een kleurrijke salade of een aantrekkelijke schotel gegrild in de oven of op de BBQ.

Er komt prachtig weer aan, ideaal dus om dit schaaltje genot in huis te halen en te grillen. Gezond en vooral super lekker!

Zit je na het lezen van deze blog nog met een specifieke vraag, stuur me dan gerust een mailtje via info@blogvivant.be

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

14 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *