Ober, een Porto Cruz Fresco alsjeblief!
Voor wie de zomer trendy en hip wil ingaan en genoeg heeft van Mojito’s is er nu een leuk alternatief! De Porto Cruz Fresco! Ideaal als je afkoeling zoekt bij hogere temperaturen. Een drankje dat je makkelijk samenstelt op basis van 1/3 porto Cruz, 2/3 tonic en afwerkt met vééél ijs! Makkelijk, zoet en lekker fris!
Een waardig alternatief voor de klassieke cocktails…
Liever the real stuff, dan kan je ook gewoon enkel ijsblokjes toevoegen aan je porto om een Porto CRUZ Fresco samen te stellen, maar of je nu voor de variant gaat met of zonder tonic het is alvast een waardig alternatief voor de klassieke cocktails!
Porto Cruz is vandaag de dag nummer 1 in de wereld van de Port. Het Huis Gran Cruz produceert zijn Ports met de grootste zorg en waakt in het bijzonder over drie cruciale stappen: de selectie van de druivensoort,de mutage waarin alle talenten van de keldermeester worden aangesproken en de rijping waarin de Porto Cruz Ports hun karakter en hun aroma’s ontwikkelen.
Porto Cruz heeft de handen in elkaar geslaan met Bar Gaston (Rooftopbar in Gent) waar je deze cocktails gewoon kan bestellen tijdens een warme zomeravond, of je kan ze ook heel eenvoudig zelf samenstellen en je gasten verrassen op de volgende BBQ met een vernieuwd aperitief! Daarom mag ik stiekem de lezers van BlogVivant de receptjes delen van de voorstellingsavond maar sssst niet doorvertellen 😉
Cruz Pink Fresco & Tonic
7cl Porto Cruz Pink
15 cl Tonic
Véél ijsblokjes
1 rode peper
serveren in een groot ijsglas voeg alles samen en garneer met een rode peper voor extra pit!
Cruz White Fresco & Tonic (Mijn absolute favoriet – BonVivant Proof)
7 cl Porto Cruz White
15 cl Tonic
véél ijsblokjes
schijfje gember
Takje rozemarijn
Serveren in een groot wijnglas, voeg alles samen en garneer met een takje rozemarijn en een schijfje gember.
Liever een Porto Cruz Fresco zonder tonic ga dan voor een rode van CRUZ:
Cruz Red Fresco
7 cl Port Cruz rood
ijsblokjes
zeste van sinaasappel
serveren in een groot wijnglas, voeg alles samen en werk af met een zeste van sinaasappel.
Bedankt Porto Cruz voor de invitatie voor dit launch event! Dat het een warme dorstige zomer mag worden!
Zit je na het lezen van deze blog nog met een specifieke vraag, stuur me dan gerust een mailtje via info@blogvivant.be
Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft. @stefaandewinter & @blogvivant.be
14 reacties
Eemy
Super leuk! Ik ga het zeker eens uitproberen!
lodi
Port zelf drink ik wel maar Porto Cruz ken ik niet, deze cocktails zien er heelrijk uit zeg, ik krijg er ( al vroeg op de dag) al trek in! Zeker met de warme temperaturen van deze dagen.
Melanie Hoogvliet
Ik drink nooit maar dit ziet er wel heel gezellig en lekker uit.
Amina
Het ziet er werkelijk waar fantastisch uit, die rode peper is geniaal! ???
Nicole Orriëns
Ik heb niets met alchoholische drankjes maar deze flessen ogen wel heel leuk en vrolijk.
Marleen
Oew lekker, doe mij die rode maar. Ziet er lekker uit!
Bouchra
oh deze cocktails zien er heerlijk uit. Vooral die met tonic en gember!
Amanda
De ‘Cruz White Fresco & Tonic’ springt er voor mij gelijk uit! Die zou ik toch wel heel graag willen proeven nu. Gember en rozemarijn vormen volgens mij een hele leuke en vooral lekkere combinatie.
Melissa
Als ik drink is het bier of wijn maar het ziet er wel heel mooi uit
Elles
Oehh zien er allemaal ontzettend lekker uit! Zeker het proberen waard!
Liefs,
Elles
Elles
Zien er allemaal ontzettend lekker uit! Zeker het proberen waard!
Liefs,
Elles
Wanda
Dit ken ik nog niet, maar klinkt lekker, vooral met dit warme weer van nu.
Nicole Orriëns
Het oogt in ieder geval heel mooi en aantrekkelijk, en ik houd van kleurtjes! Dus dat vind ik ook erg leuk.
Alexandra
Ziet er heerlijk uit. Zeker een keer uitproberen.