Food & Drinks,  Hotspots

Afkoelen met Australian homemade Ice Cream

Er staat een hittegolf voor de deur! Wie denkt aan zonovergoten namiddagen denkt ook aan ijsjes! Daarom gingen wij van BlogVivant langs bij de keten Australian Homemade Ice Cream. Niet zomaar maar omdat Australian al aan zijn 30 ste verjaardag toe is!

Wij gingen langs in de zaak van Knokke, waar in 1989 oprichter Ferederik Van Isacker zijn eerste Australian opende! Deze roomijsliefhebber maakte zijn eerste desserts met een oude ijsturbine van een kusthotel dat toebehoorde aan zijn grootvader. Dankzij zijn generositeit, zin voor het delen en de smaakervaring die hij biedt neemt zijn winkeltje als snel een hoge vlucht. Vandaag ,30 jaar later, telt Australian 34 verkooppunten over heel België.

Australian staat voor een strenge selectie aan natuurlijke producten en orginele recepten die zijn teams geheel ambachtelijk klaar maken met melk, boter, suiker, eierdooiers en fruit. Ook de hoorntjes worden in België vervaardigd.

Naast ijsjes en sorbets kan je bij Australian ook terecht voor wafels, milkshakes en heel wat toppings en dippings om te overgieten of te bestrooien. Je kan er kiezen tussen een hoorntje, een potje of een halve liter, en wie tot thuis kan wachten kan ook een pot van 1 liter scoren.  Zo breng je Australian tot bij je thuis op tafel.

Wij gingen langs in Knokke, waar je de winkel kan vinden aan de rand van de Lippenslaan. Vriendelijk onthaald door het personeel en kregen keuzestress van al dat lekkers te zien in de toog. Een hoorntje met 2 bollen voor mij, Wim ging voor een potje met 2 smaken. Kiezen is altijd een beetje verliezen vind ik daar, maar 5 bollen zouden dan ook weer te veel van het goede zijn. Australian proficiat met jullie dertigste verjaardag en doe er minstens nog is 30 bij dat ik tot aan men pensioen en nog lang daarrna kan genieten van jullie heerlijke roomijs!

Waar?

Je kan deze winkels overal in België vinden.

Straatwinkels, winkelcentra en seizoenswinkels!

Check best even de site Australianice.be voor alle verkooppunten.

 

Zit je na het lezen van deze blog nog met een specifieke vraag, stuur me dan gerust een mailtje via info@blogvivant.be

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft. @stefaandewinter & @blogvivant.be

 

 

16 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *