Food & Drinks

Met Activ’air een nieuwe krachtige golf van frisheid.

Ricolaaaa, het roepende geluidje van de reclame komt spontaan in me naar boven als ik nog maar een verpakking zie in de supermarkt! Ricola, de kruidenbonbon bestaat al 90 jaar! Het vond zijn oorsprong toen banketbakker Emil Richterich een typisch zwitsers snoepje wilde creĂ«ren. De kruiden werden destijds geplukt in en rond het geboortedorp van zijn bedrijfje. Vandaag de dag worden de kruiden in vijf regio’s van Zwitserland geoogst. Geteeld op de uitzonderlijke gronden van de Zwitserse bergen. Het is uit die rijke bodem dat de Ricola-bonbons hun krachten putten.

In de 90 jaar van hun bestaan ontwikkelden ze 45 bonbons waar we nu kunnen van genieten, maar voor de 90ste verjaardag van Ricola te vieren lanceren ze nieuwe kruidenpastilles Activ’air. Met de smaken van Strong menthol & Icy lemon. Net als alle andere kruidenpastilles van Ricola kent Activ’Air een zorgvuldig productieproces dat start in de Zwitserse bergen.

De kruidenmix is gekend, maar tot vandaag blijft de precieze samenstelling van het familierecept een goed bewaard geheim. De 13 planten van de Ricola-formule staan stuk voor stuk bekend om hun intense aroma en heilzame werking: malrove, kleine bevernel, ereprijs, heemst, vrouwenmantel, vlierbloesem, kaasjeskruid, pepermunt, salie, duizendblad, sleutelbloem, weegbree en tijm.

We deden zelf de test en Activ’air geven je het gevoel van vrijer te ademen. Ideaal om je te wapenen tegen een opkomende verkoudheid, of gewoon een verfrissende boost in je mond.

Laat ons dan deze post gewoon afsluiten waar we mee begonnen zijn

Ricooolaaaaaaaa! 😀

 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *