Food & Drinks

Drie keer zomers genot met Peterman “Like Lime”

Heerlijk weer is het buiten, dan verhuis ik ook graag naar het terras en geniet ik het liefst na van een zomer avond met een glaasje bij ondergaande zon.

Vorige week ontdekte ik Peterman Like Lime, een frisse zomerse jenever met de smaak van limoen en een touch van munt. Het leuke aan deze jenever is dat hij kan gedronken worden in verschillende combinaties. Zowel puur maar ook verwerkt in een lekkere cocktail!

 

Puur
Ijskoud komt deze jenever echt tot zijn recht, de fruitige limoen smaak in combinatie met de frisse munt. Dit maakt het echt toegankelijk of je nu jeneverliefhebber bent of niet…

 

Mojito variant 

Eenvoudig en lekker is de Like Lime Mojito, blaadjes munt, partjes limoen, crushed ice, Like Lime Peterman en een scheutje bruiswater. 

 

Peterman Like Lime in-the-mix

Ijskoude Peterman Like Lime met tonic in een longdrink glas (werk eventueel af met wat limoen)

 

Drie heerlijke zomerse varianten met 1 fles. Is altijd praktisch dat je niet erg veel in huis moet halen om te kunnen variëren. Mijn favoriet is de Peterman Like Lime in-the-mix. Erg eenvoudig, fris en toch niet te sterk. Want met warm weer is het ook belangrijk om met mate te genieten. Het zou anders al is snel naar het hoofd kunnen stijgen ;-). Als bonvivant vind ik dat een glaasje alcohol zeker moet kunnen, het hoort er gewoon bij. Ik wil dan ook geen overmatig drankgebruik promoten en weet zeker dat mijn bloglezers verantwoord hier mee omgaan.

Peterman een op en top Belgisch merk dat sinds 1921 bestaat, is ook beschikbaar in verschillende graan- en fruitvarianten. Neem zeker is een kijkje op de site van Peterman om alle varianten te ontdekken.

Voor de fles Peterman Like Lime 70cl betaal je ongeveer €10,50.

 

Drink jij wel is graag een jenever? Liever puur en traditioneel of sta je open voor vernieuwing? Heb je deze variant al geproefd? Wat is jouw favoriete jeneversmaak?

Laat het mij weten in een berichtje hieronder.

 

17 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *