Travel

Festivalkoorts | Tomorrowland Party Flight by Brussels airlines

Als het op festivals aankomt denk ik dat ik mag zeggen dat ik op drie jaar tijd sinds mijn samenwerking met Orange Belgium toen, al een heus parcours heb afgelegd langs grote en kleine festivals in België. 1 festival dat je niet kan vergelijken met elk ander festival is Tomorrowland. Ik zou letterlijk alles doen om hier bij te kunnen zijn en gelukkig heb ik in 5 jaar nog geen editie moeten missen!

Tomorrowland is een totaal beleving, muziek, aankleding, details en aandacht voor lekker eten en drinken. Maar een beleving die veel verder gaat dan alleen maar het festival. Mensen overal ter wereld reizen af om Tomorrowland te kunnen bijwonen en zelf daar denkt de organisatie aan om het feestje al gewoon op weg naar Tomorrowland te laten starten.

Meer dan 25000 People of Tomorrow worden door Brussels Airlines naar België gebracht!

Brussels Airlines organiseert (voor het 8ste jaar op rij) party flight om festivalgangers vanuit alle hoeken van de wereld naar Tomorrowland in Boom te brengen. 293 vluchten vertrekken vanuit 77 verschillende luchthavens en brengen feestvierders met meer dan 100 nationaliteiten naar België voor 2 waanzinnige festivalweekends.

Wat bijzonder is, is dat Brussels airlines ook aanwezig is op DREAMVILLE oftewel het kampeerterrein. Wanneer festivalgangers na 4 dagen feesten kapot en moe zijn, hebben ze echt geen zin meer om te sleuren met zware last zoals tenten en stoeltjes. Deze laten ze vaak achter wanneer ze nog een lange reis voor de boeg hebben. Maar op Dreamville is een bag drop-off zone voor vierders die met het vliegtuig terug reizen. Zo kunnen ze al hun baggage reeds inchecken en hoeven ze hun valiezen en tenten niet mee te sleuren naar de luchthaven. Zo kunnen deze nog genieten van een dagtrip in België en zorgen ze bij Brussels Airlines dat er minder kampeerspullen achterblijven op het terrein!

Tijd om de Bucketlist af te strepen.

#GateParty

Om de festivalgangers al van bij het begin in de juiste partymood te krijgen, organiseren 16 luchthavens een gate party met live DJ’s voor vertrek. Zo ging ik mee naar Frankfurt om te checken hoe zo een gateparty er aan toeging. De eerste reizigers zijn nog wat rustig als we om 10 uur arriveerden maar na een 30 tal minuten kreeg DJ DiMaro & DJ Merlo het feestje op gang. Uniek om te zien dat er langs de ene kant van het raam doorreizende mensen staren en afvragen wat er gebeurde, langs de andere kant het vliegtuig dat staat te blinken om al die knappe feestvierders naar Boom te brengen. Tijdens de gateparty waren er drankjes en ontbijt voorzien om de feestvierders van genoeg energie te voorzien voor een knaller van een weekend.

#TMLpartyflight

12u00: tijd om te boarden en ons klaar te maken voor een feestje in de lucht. Ik heb al veel meegemaakt maar nog nooit kunnen genieten van een DJ set in de lucht. Iedereen kreeg lichtgevende buizen, een krant van Tomorrowland en dan moesten we nog wachten op 1 ding en dat was als we hoog genoeg in de lucht hingen het sein van dat de veiligheidsgordels af mochten. DiMaro & Merlo stonden recht en amper 2 minuten later was iedereen gewoon kei hard (zittend) aan het dansen! De sfeer zat er zo goed in! Iedereen had gewoon zin in 4 dagen Madness in Boom! De passagiers, de crew, de dj’s en wij als “pers” genoten van deze unieke gebeurtenis! Ik wist dat ik door mijn blog me  in een zo bevoorrechte postitie aan het bevinden was want geef toe, er zullen weinig Belgen dezelfde unieke experience kunnen meemaken als ik!

Ik dank dan ook oprecht Brussels Airlines voor de uitnodiging tot deze #TMLpartyflight , dit kan ik vanaf nu ook gewoon van mijn Tomorrowland bucket list schrappen!

Zit je na het lezen van deze blog nog met een specifieke vraag, stuur me dan gerust een mailtje via info@blogvivant.be

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft. @stefaandewinter & @blogvivant.be

9 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *