Travel

[GiveAway] Met BlogVivant naar de Oktoberfeesten in Wieze

Op 21 en 22 september zal na een pauze van 32 jaar opnieuw De Oktoberfeesten Wieze plaatsvinden. De legendarische edities van 15 dagen met 150 000 bezoekers van toen zal nu terug van onder het stof gehaald worden met respect voor de tradities van toen! Een avond vol ambiance, muzikale gezangen, vriendschappelijke sfeer, kip aan spit, lederhosen, … en vooral liters bier!

Als headliner komt Dennie Christian uit Duitsland overgevlogen en zal samen met special guest Jean-Marie Pfaff een duet zingen. Hoe dit zal aflopen kan niemand inschatten maar dat het veel sfeer en ambiance met zich zal meebrengen staat ongetwijfeld vast! Daarnaast zal een Oberbayernorkest voor de stemming van weleer zorgen, Bayern Burlesque acts en de koninklijke steltlopers van Merchtem en nog veel andere zullen de sfeer tot een hoger niveau tillen.

 

GIVE AWAY! 

Ik vond het super fijn uitgenodigd te worden op dit evenement om de sfeer te gaan opsnuiven en me in het feestgedruis te mengen, nog leuker vond ik het dat ik 10X2 (20 BlogVivant) lezers mag laten meegenieten van dit unieke feest! Ik zelf zal aanwezig zijn op 22 september maar uiteraard kan je kiezen welke dag je langs wil gaan (naargelang beschikbaarheid).

In elk ticket zitten de volgende privileges:

– toegang tot het grootste Oktoberfeest van België
– een unieke stenen gelimiteerde bierpot
– een zitplaats aan tafel
– een bandje voor de toiletten
– gratis water aangeboden

Wat staat je te doen?

Laat gewoon een berichtje onder deze post als je wil gaan.

(extra kansen? schrijf je in op de nieuwsbrief en/of deel deze blog openbaar met #blogvivant #oktoberfeestenwieze)

Je kan deelnemen tot zondag 16 september 17u, in de loop van de avond maak ik de tien winnaars bekend zodat je nog op tijd die lederhosen kan bestellen tegen vrijdag of zaterdag 🙂

Voor meer info & tickets kan je nog terecht op volgende site: Oktoberfeesten Wieze

36 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *