Food & Drinks

Cocktailworkshop in FLIGHT90 met Shaken&Stirred!

Voor de mensen die in de zelfde regio wonen als ik weten ongetwijfeld wat FLIGHT90 is. FLIGHT90 is een partyconcept dat om de 2 weken plaats vindt in Opwijk. Het concept is volledig in het thema van luchthavens en piloten. Dit gevoel krijg je al snel wanneer je BOARD voor binnen te gaan. Een trap leid je dan naar de grote zaal waar de figuurlijke vlucht zal opstijgen. Elke keer een andere bestemming en elke keer een ander gratis drankje in thema bij het binnen gaan en leuke gratis gadgets tijdens de “vlucht”. De obers zijn uitgedoste piloten en stewards om de uitgedroogde partypeople tijdig te voorzien van drankjes! Opgelet het concept is zeer verslavend en je wil geen enkele vlucht missen 🙂 Wat het extra leuk maakt is dat je Miles kan sparen (bij aankoop van een fles bubbels of sterke drank) die kan je dan weer gebruiken om de volgende keer gratis binnen te komen of op te sparen om een gratis fles te scoren.

Nu werden wij uitgenodigd om met 10 andere duo’s een leuke cocktailsworkshop te gaan volgen. De workshop vond plaats op de dansvloer en maakte het direct uniek want 1000den mensen hebben hier al menig danspasjes gewaagd. De cocktail workshop werd gegeven door 2 bartenders van Shaken & Stirred! Jonas & Thomas zijn 2 bartenders die weten hoe het volk te soigneren, een korte introductie waarna ze meteen begonnen met een aperitief te maken voor iedereen, als ijsbreker werd er van elk duo een vrijwilliger gevraagd om te helpen shaken! Kneepjes van het vak leerden we van de masters zelve hoe we het best konden shaken en hoe we het moesten serveren. Daarna mochten we terug naar ons tafeltje en werden we met leuke ditjes en datjes begeleid naar het maken van een perfecte Mojito en nog drie andere cocktails zoals Cosmopolitan, Old fashioned, … .

Steeds tijd genoeg om tussen het maken van de cocktails rustig je drankje te consumeren. Het werd een gezellige drie uur durende avond en we sloten af met veel te lekkere shotjes! We leerden de andere deelnemers kennen en hoorden welke leuke events er nog komende waren.  Shaken & Stirred verzorgen niet enkel workshops die super zijn voor teambuildings/vrijgezellen of gewoon vrienden weekends… ze zorgen ook voor cocktailcaterings op feestjes, events of andere gebeurtenissen!

FLIGHT90 bedankt voor de invitatie! Het was echt leuk om is op een andere manier naar “De Flight” te komen en te genieten van al dat lekkers! Jullie mogen dat nog doen en ik hou dan met veel plezier een gaatje vrij in mijn agenda 😉

De volgende flight90 OPWIJK gaat naar Kenia op 08/09/2018 en op 22/09/2018 gaat de flight naar Ibiza met een specialleke: Schuimparty in de 2de zaal!

Meer info over FLIGHT90 kan je vinden op de website, op facebook of instagram.

Ze hebben ook een kleiner broertje Flight90 Oostende waar de feestjes iets sneller op elkaar volgen naargelang vakanties.

Meer info over Shaken & Stirred kan vinden op de website, facebook of instagram.

Hou jij ook van leuke feestjes? Geniet jij ook van een hoogstaande Cocktail? Wat is jouw favoriete cocktail?
Laat het me weten in een berichtje hieronder!

14 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *