Travel

Webshoptip: HemdVoorHem.nl

Maandelijks maak ik ruimte op mijn blog voor een webshop in de kijker te zetten die ik onlangs ontdekte op het wereldwijde web. Deze keer is het eentje die ik wel al is zien voorbij komen had hier en daar maar nog nooit besteld. Hoog tijd voor de test.

Deze maand ging ik een bestelling plaatsen op Hemdvoorhem.nl

Deze webshop is er eentje voor mannen en eigenlijk goed gevonden want veel mannen houden er niet van om uren door winkelstraten te kuieren op zoek naar een gepast hemd of broek. Daarom biedt deze webshop een goed alternatief. Ze bieden van hemden tot pyjama’s aan en dit op een heel duidelijke website. Altijd toegankelijk via smartphone of pc. Je kan er een volledige productomschrijving, maattabel en pasvorm terug vinden. De verzending is gratis maar ook de retour wanneer het toch niet is wat je verwachte en je hebt hier zelf 100 dagen voor.


Omdat het mijn eerste ervaring is met deze webshop wou ik eerst testen of ze wel voldoen aan de beloftes rond verzending en betaling. Daarom koos ik deze keer voor kousen. Mijn kousen waren dringend aan vervanging toe en zoals je al gezien hebt op mijn instagram account ben ik echt fan van de Happy Socks! Daarom ook deze keer een setje van vier paar kousen.

2 dagen later na het bestellen van mijn pakketje stond de postbode aan de deur met mijn bestelde items. Ik werd dus niet alleen vrolijk van mijn Happy Socks maar ook van de snelle levering!

Bestel jij wel is op een webwinkel? Wat is jouw favoriete webwinkel?
Laat het na in een berichtje hieronder…

 

 

10 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *