Food & Drinks,  Hotspots,  Recepten

Zuiders genieten met Tzikis!

4 broers Anthony, Christopher, Dimitri & Niko, 100% Griekenland, pure gezonde keuken en vooral erg smaakvol, daar staat Tzikis voor. Tzikis is een Grieks restaurant in Keerbergen waar gezelligheid en culinair verwend worden centraal staan. Geen moeilijk en gecompliceerde gerechten maar eenvoudige pure keuken met seizoensproducten van topkwaliteit met eigen Tzikis twist.  Deze 4 broers die samen Tzikis restaurant al even runnen met succes zijn nu een stapje verder gegaan.

2 Jaar en half hebben ze er over gedaan om een boek te creëren waar je de mediterrane recepten kan terug vinden om deze zelf thuis te proberen.  Naast de klassiekers als tzatziki, dolmades of tarama kan je er creatieve interpretaties terug vinden van carpaccio, lasagne of gevulde aubergines… ook wordt het recept van hun lekkere kruidenmengeling in het boek prijs gegeven.Wat leuk is dat met deze keuken aan foodsharing kan gedaan worden. Samen beleven en genieten van alle gerechtjes in goed gezelschap… meer moet dat toch niet zijn. Het boek is een aanrader voor elke BonVivant en liefhebber van de Griekse keuken.

Puur Zuiders, 100% Kreta en bovenal lekker en gezond dat is “zuiders genieten met Tzikis”

Wij gingen vorige week naar de boek lancering en konden er genieten van deze (h)eerlijke receptjes en waren ooggetuige van een Grieks ritueel waarbij de eerste boeken overhandigd en gezegend werden! Ik voelde er de Griekse gastvrijheid en warmte. Ik zag 4 gedreven broers die dit restaurant met passie runnen en terecht fier waren op het boek dat nu te verkrijgen is! Véél succes mannen! Wij gaan zeker nog is langs komen om uitgebreid te komen tafelen en smullen van jullie gerechten!

Tzikis kan je vinden op dit adres:

Mechelsebaan 68
3140 Keerbergen
Tel. 015/52.72.20
Fax. 015/52.72.13
Enkel telefonisch reserveren

“Zuiders genieten met Tzikis” kan je nu verkrijgen in de betere boekhandel en zaterdag signeren de broers op de boekenbeurs!

Ga zeker eens langs bij hen en doe ze de groetjes van BlogVivant 🙂

                            γευστικός


 

 

13 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *