Food & Drinks

Onweerstaanbaar kant-en-klaar!

WAUW! Een boek waarvan je denkt dit is niet het duizendste kookboek zoals al die andere in de winkel. Maar een boek vol inspiratie om gerechten op tafel te toveren waar je niet of weinig werk aan hebt. Je hoeft niet uitgebreid te staan koken om een fantastisch gerecht op tafel te toveren. Nee Virginie & Silke zorgen ervoor dat je met kant-en-klare producten aan de slag kunt om in no-time een feestelijk gerecht op tafel te toveren.

Dat Silke en Virginie top zijn in foodfotografie en styling wist ik al, want ik volgde al eens een online cursus bij 1 van de dames, maar ze zijn dus ook creatief in het uitbrengen van een fijn boek vol inspiratie, want een diepvrieswafel upgraden, pizza’s pimpen zoals enkel La mama zou kunnen of een hotdog tot kunstwerk herleiden…. dat kunnen zij als geen ander! Ik had zoveel zin om instant een brunch te organiseren enkel met de gerechtjes uit het boek! Ik bleef ook de hele tijd met een glimlach in dit boek lezen en zorgde echt voor een instant happy gevoel!

Dit boek is dus echt een aanrader voor een foodie of wannabe foodie. Voor nog geen €25 heb je een leuk cadeautje voor onder de kerstboom met boordevol inspiratie en prachtige foto’s!

 

 

 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivantbe

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *