Travel

Het schattigste mini afwasmachine Bob

Als jullie net zoals mij vaak in de keuken vertoeven dan moet er tussendoor al is een vaatwasmachine worden opgezet. Zelf heb ik een gewoon grote vaatwasser maar de mensen van Bob wouden me ook laten kennis maken met een mini afwasmachine. Een afwasmachine ideaal voor alleenstaanden, twee persoon gezinnen en voor reizigers die deze afwasmachine in hun camper kunnen installeren.

Ik was heel sceptisch over Bob maar wou het een kans geven. Eerst en vooral viel het design van Bob serieus in de smaak bij mij. Het doet je wat denken aan een gekend Belgisch keukenmerk vind ik. Leuke fancy kleurtjes die je keuken echt doen opfleuren. De vaatwasser is in 12 kleuren verkrijgbaar. Daarnaast is hij heel compact. Ideaal voor op je keukenaanrecht te plaatsen. Je hebt wel een stopcontact nodig en de afvoer kan je in de gootsteen of een emmer leggen. Het bevat een schuif voor borden, bestek en tassen. Je kan kiezen voor een aansluiting op de waterleiding of gewoon manueel toevoegen van water. Het slimme scherm geeft aan hoeveel water je nog moet toevoegen alvorens het toestel in actie kan worden gesteld. Het slimme scherm zorgt er ook voor dat het heel gebruiksvriendelijk is en je kan het zelf besturen met een app.

Wanneer het toestel aanstond kan je het afwasproces volgen langs het raampje. Geef toe iedereen heeft toch ooit nagedacht hoe het er aan toe zou gaan binnen een afwasmachine. Wel met Bob kan je dat allemaal zien een spotje en een raampje zorgen ervoor dat je de hele tijd kan gluren naar je afwas. Hoe fancy dit toestel ook is, doet het me ook een beetje aan speelgoed denken. Maar na een kort was programma kwam onze vaat er proper en droog uit. We deden de test met sauzen zonder afspoelen.

Mijn mening is dat dit een ideaal toestel is voor senioren alleen thuis die nog niet voorzien zijn van een vaatwasser of voor het reizen met campers. Ik zie vaak mensen hun camionette ombouwen om de wereld in te trekken. Wel daar zou Bob ideaal in zijn omdat hij een fancy en compact model is. Voor foodies die regelmatig koken en heel wat vuil maken in de keuken is het minder aan te raden.

 

Meer info kan je alvast HIER vinden!

 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivantbe

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *