Food & Drinks

Moederdagcadeautjes om van te snoepen

10 mei komt stillaan dichter bij en in tijden van social distancing mogen we zeker onze mama’s niet vergeten. Het is niet mogelijk om elkaar op 10 mei te zien daarom moeten we een andere manier vinden om de favoriete vrouw uit ons leven te vieren.

Een ontbijt of bloemetje aan huis is zeker leuk, maar we kunnen nog voor dat tikkeltje extra gaan met een foto cadeautje. Bij Fotofabriek kan je kiezen uit een ruim assortiment aan fotoproducten zoals agenda’s, fotoboeken, kaarten, kalenders… maar er is nu ook een extra pagina voor moederdag gemaakt. Je kan er in elke prijscategorie een leuk cadeautje vinden, van een verjaardagskaart met thee tot een doos Merci Chocolade die je dan kan personaliseren met een tekstje of foto. Als levensgenieter vond ik het dan ook leuk om dit met jullie te delen.

Ik vond het leuk om te combineren met verschillende cadeautjes om zo tot een pakketje te komen om duimen en vingers van af te likken!

Maak er een mooie dag van en geef je mama in deze tijd wat extra liefde vanop afstand! <3

Zit je na het lezen van deze blog nog met een specifieke vraag, stuur me dan gerust een mailtje via info@blogvivant.be

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

*Deze blog is een samenwerking onder de vorm van barteldeal

16 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *