Food & Drinks,  Foodnieuwtjes

Deze nieuwe koekjes van Jules Destrooper zijn verslavend lekker!

De bakkers van Jules Destrooper zorgden voor een verwenmoment die je op elk moment van de dag kan inlassen. In de auto, trein, op kantoor of thuis. Dankzij hun nieuwe “On The Go” Choc’n Croc koekjes, op basis van amandelbrood en Parijse Wafels.

Het concept is heel eenvoudig maar wel briljant. Ze Dompelden kleine krokante stukjes Amandelbrood en Parijse Wafel in een heerlijk laagje Belgische melkschocolade en verpakten ze in een meeneemverpakking. Dankzij der hersluitbare zakjes blijven de koekjes vers en krokant. Zo kan die lekkere break op iedere moment van de dag!

Zoals alle andere koekjes en van Jules Destrooper wordt ook Choc ’n Croc gemaakt met natuurlijke ingrediënten, waaronder echte boter en Belgische melkchocolade. Bovendien worden de koekjes nog steeds gebakken volgens hetzelfde familierecept. Vernieuwing is er aanwezig maar nooit ten koste van hun kwaliteit waar ze voor gekend zijn.

De Choc ’n Croc koekjes zijn exclusief verkrijgbaar bij Delhaize! 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivantbe

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *