Food & Drinks,  Foodnieuwtjes

Mateus wijn viert zijn 80ste verjaardag met een Limited edition

Roséwijnmerk Mateus viert zijn 80e verjaardag met de uitgave van drie flessen in limited edtion. Mateus roept bij mij pure nostalgie op als we bij de grootmoeder gingen eten stond er altijd een flesje Mateus wijn op de tafel! Die nostalgische gevoelens ga ik vandaag herbeleven als mijn grootmoeder komt eten. Dan draai ik de rollen om met deze limited editions uit te pakken.

Het Portugese merk brengt met de gelimiteerde ontwerpen, genaamd Fado, Rock en Dance Music, een eerbetoon aan zijn muzikale erfgoed.

Dance

Het staat voor de vrije geest, de jeugd en de lichtheid van degenen die gewoon willen genieten van het moment zonder aan iets anders te denken. Iedereen die urenlang heeft gedanst op dansmuziek weet wat dit betekent. Wie op een zonnige middag Mateus heeft gedronken, weet dat ook.

Fado

Het vertegenwoordigt de ziel. De cultuur. De traditie. Net als Mateus heeft ook de fado zichzelf opnieuw uitgevonden en gemoderniseerd, maar hij heeft nooit zijn belangrijkste ingrediënt verloren: de essentie. En net als Mateus blijft de fadomuziek de naam van Portugal over de hele wereld dragen.

Rock

Het staat voor attitude en zelfs enige brutaliteit. Mateus is altijd een fan van rock geweest. En rock is altijd een fan geweest van Mateus. Jimmy Hendrix dronk het. Ace Frehley dronk het. Elton John dronk het. Rusteloze geesten, met sterke persoonlijkheden, die stukken creëerden die de tand des tijds hebben doorstaan. Net zoals Mateus de wijn heeft gemaakt!

Ben je ook fan van deze Limited edition Mateus wijn en heb je hem ook gekocht? Laat me dan zeker iets weten!

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivantbe

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *