Food & Drinks

Unlimited love met Leonidas

Het is bijna zover, Valentijn! Het feest van de geliefden. Voor Valentijnsdag heeft Leonidas verrukelijke hartjes in het leven geroepen in een mooie waaier aan smaken en kleuren. Met de verpakkingen die hierbij horen zal je chocoladegeschenk een schot in de roos zijn. Ze smaken heerlijk als je ze kan delen met een geliefde, maar ook gewoon met familie en vrienden. Een moment om te delen en soms een hart onder de riem te steken.

Met Valentijn krijgt het standaardaanbod schattige hartjes dat het hele jaar verkrijgbaar is – Framboos, Vanille, Noir de Noir en Dulce de Leche – het gezelschap van 3 andere hartjes in een limited edition die een fleurige, fruitige toets biedt aan onvervalste fijnproevers.

Het standaard aanbod aan chocolade kan je hier vinden, ik licht nog even kort de drie limited editions toe! Want geef toe in dat blauw hartje zijn we allemaal wel heel benieuwd!

‘Bleu de Toi’ Bloedsinaasappel en Spirulina:

dit hartje uit witte chocolade is natuurlijk gekleurd met blauwe spirulina en gevuld met een crème van bloedsinaasappel en een vleugje gojibessen. Deze originele nieuwigheid heeft niet alleen een verrassende blauwe kleur, maar is ook trendy dankzij de gezondheidsvoordelen van spirulina.

 

Hibiscus & Klaproos

is een hartje van natuurlijk gekleurde witte chocolade, gevuld met een delicate ganache met een infusie van hibiscus en de smaak van klaproos.

 

Kers en Vlierbes

 een hartje in natuurlijk gekleurde witte chocolade, gevuld met een ganache met kers en vlierbes.

 

 

Assortiment verkrijgbaar in de winkel vanaf 17 januari 2022

 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivantbe

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *