Food & Drinks,  Hotspots

PopUp | The Perfect Gift scoren bij Bacardi

Vorig jaar was de BACARDI pop-up shop in Antwerpen zo een succes dat dit lekkere rummerk dit jaar ook terug een exclusieve Rum Room opent in de Korte Gasthuisstraat.

Nieuw dit jaar is dat je er het complete gamma aan premium donkere rums kan terug vinden. Naast Anejo Cuatro en Reserva Ocho kan je er ook de recent geïntroduceerde Gran Reserva Diez scoren. Niet alleen is de Rum Room de locatie om het perfecte cadeautje te kopen maar ook kan je deze ter plekke proeven en degusteren.

De houten kratten waarin de flessen worden aangeboden werden voorzien van een desgin gemaakt door Axel Daeseleire. Hij liet zich inspirreren door Venetië, Tokio en hoe kan het ook anders Antwerpen. Het resultaat zijn drie fancy verpakkingen met een verhaal achter. Naast de leuke verpakking en de fles rhum krijg je er ook nog een cadeaubon bij om in een van de drie partnerende cocktailsbars in Antwerpen een glas premium Bacardi Rum of een cocktail te gaan drinken. De prijzen van de box variëren naargelang de exclusiviteit van de rhum van 29 euro tot 52 euro.  De volledige collectie kopen kan ook en dan betaal je slechts €100.

Wij kozen met BlogVivant voor de Bacardi Gran Reserva Diez als cadeautje, het exclusieve en het nieuwe trok ons enorm aan. Deze als afsluiter van een gezellige avond met of zonder ijs (in ons geval zonder) zorgt voor een intens genot.

Bacardí Gran Reserva Diez is de nieuwste telg binnen het premium gamma van Bacardí. Niet minder dan 10 jaar lag deze rum in volle zon te wachten in witte eiken vaten om vervolgens een houtskoolfiltering te ondergaan en te worden afgevuld in de inmiddels kenschetsende fles van de Bacardí premium rum range. Het resultaat is een rum met toetsen van steenvrucht, banaan en peer die in evenwicht wordt gebracht met tonen van gekarameliseerd vanille en eikenhout. Het behoeft nauwelijks betoog dat deze Gran Reserva Diez best puur kan worden gedegusteerd, al dan niet over een blokje ijs.

Bacardí Rum Room
Korte Gasthuisstraat 4-6, 2000 Antwerpen

ALLE DAGEN OPEN van 5 t/m 31 december (met uitzondering van 25 december),
van 10 tot 18u.

Op zaterdag 21 december signeert AXEL DAESELEIRE  de gift boxes tussen 14 en 18u

Zit je na het lezen van deze blog nog met een specifieke vraag, stuur me dan gerust een mailtje via info@blogvivant.be

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *