Food & Drinks,  Hotspots

BlogVivant Hotspot: Wintar Antwerpen

 

Ik heb het gezelligste plekje voor het winterseizoen gevonden! WINTAR is een popup winterbar opgetrokken op een boogscheut van De Koninck Brouwerij. Een industrieel gebouw heeft een coole make-over gekregen tot fancy winterbar! Hoe ze het doen is voor mij een raadsel maar de combinatie van het industrieel karakter, de urban vibe en de winterse gezelligheid zorgen voor een explosie aan gezelligheid.

 

 

Bij WINTAR kan je terecht voor tal van speciaalbieren, een cocktailbar en een shotjeskot kon natuurlijk niet ontbreken bij deze winterse setting. Maar er is meer… ook kan je er terecht voor Raclette! Daarvoor slaat WINTAR de handen in elkaar met Raclette d’anvers. Met een portie smeltende raclette d’anvers, kaasfondue, raclette burgers en zoveel meer eigenzinnige gerechten die WINTAR meteen ook tot een ontspannende food beleving katapulteert.

 

 

WINTAR is dus echt ontspannen, de werkdag/week verwerken, een hapje eten, iets drinken kortom iets aparts beleven in een warm kader! Het weer kan er geen spelbreker zijn want het is volledig beschut van regen, wind of sneeuw!

 

WINTAR

Wegsmelten bij zoveel gezelligheid kan tot begin februari!

Boomgaardstraat 17, 2000 Antwerpen
open van donderdag tot zondag (17:00 tot 24:00 uur)

 

Zit je na het lezen van deze blog nog met een specifieke vraag, stuur me dan gerust een mailtje via info@blogvivant.be

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *