Food & Drinks,  Hotspots

BlogVivant Hotspot: EATS

Exact 1 maand geleden opende het nieuwe food court EATS zijn deuren in het brusselse winkelcentrum CITY 2. De shop-a-holics, foodlovers & bonvivants zijn dus gewaarschuwd!

Na alle grote steden in België (en de wereld) springt Brussel mee op de kar van de food halls! Deze foodhall kan je vinden op -1 van het shoppingcentrum CITY2. Deze moderne, meer dan 1500 vierkante meter open ruimte heeft een strak en stedelijke architectuur en staat volledig in het teken van food! Ze biedt meer dan 400 verschillende zitplaatsen en je kunt er alleen, met collega’s, vrienden of familie heen gaan om er een culinair moment door te brengen.

lekker en gevarieerd

Bij EATS kan je ongeveer twintig, stuk voor stuk aantrekkelijke ketens terug vinden. Elk met hun eigen naam, sfeer en keuken maar hebben twee gemeenschappelijke delers: Genot & afwisseling! Bieden kwaliteit voor een betaalbare prijs en werden gekozen om dat ze voldoen aan de verwachtingen van elke BonVivant.  Dankzij de diversiteit van de concepten en gerechten kom je in aanraking met een gevarieerde keuken en andere culturen. Of je nu houdt van een Pad Thaï of een slow food lasagne, iedereen vindt zijn gading in deze gezellig ruimte.

 

Wij deden de test en gingen checken of de 5 beloofde pijlers aanwezig waren:

EATS Coniviality – gezelligheid

Een foodcourt in een shopping centrum dan denk ik al vaak aan een refter gevoel, maar hier is gebruik gemaakt van een multifunctionele opstelling door het afwisselen van hoge en lage tafels, zitbanken,…. Zo kan je kiezen waar je gaat zitten naargelang je gezelschap.

EATS Diversity – diversiteit

Gewoon eten waar je zin in hebt! Dankzij de 20 ketens die er huisvesten kan zowel de hipster als de traditionele oma haar zin vinden. Of waarom nemen we niet allemaal 1 gerechtje en doen we aan foodsharing…. het kan hier allemaal!

EATS HAPPY TIME

De gloednieuwe foodcourt beschikt ook over een podium dat kan gebruikt worden voor evenementen die plaatsvinden in CITY2. (afterwork, shows, of zoals bij ons de opening)

EATS Beautifull, funny and easy:

EATS heeft dus ook een samenwerking met Deliveroo waardoor EATS toegankelijk is voor iedereen: gehaaste werknemers of personen met een beperkte mobiliteit, iedereen kan genieten van EATS!

 

EATS

CITY2, Nieuwstraat 123, 1000 Brussel

open van maandag tot zaterdag van 8u tot 20u.

meer info op www.city2.be

 

Zit je na het lezen van deze blog nog met een specifieke vraag, stuur me dan gerust een mailtje via info@blogvivant.be

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft. @stefaandewinter & @blogvivant.be

 

 

 

10 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *