Food & Drinks

Starbuckslovers kunnen nu ook gewoon thuis genieten

Koffiebars verschijnen overal in het straatbeeld, tot grote vreugde van de Belgen. met 85 procent van de gezinnen die twee kopjes per persoon per dag drinken, zijn wij belgen en bonVivants immers grote koffieconsumenten. Zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen, staan de consumenten er bovendien voor open om nieuwe, hoogwaardige koffiesoorten te proberen en op een unieke manier te ervaren. Ze genieten des te meer van hun koffie wanneer ze die kunnen drinken in de zachte sofa’s en de gezellige sfeer van een coffeeshop. Dankzij de take away formules kunnen koffieliefhebbers echter ook onderweg – tijdens het wandelen of op weg naar het werk bijvoorbeeld – van hun favoriete drank genieten.

Starbucks nu ook gewoon bij je thuis…

Om in te spelen op de vraag van de koffieliefhebbers lanceert Nestlé een reeks koffiesoorten onder het merk Starbucks. Die koffie kan je thuis zelf bereiden en ervan genieten alsof je in een echte koffiebar zit. België is het derde land in Europa en één van de eerste landen ter wereld waar deze lekkere warme dranken te verkrijgen zijn. Het gaat hierbij om de eerste productlancering sinds Nestlé en Starbucks afgelopen augustus officieel hun krachten bundelden. Met Nescafé, Starbucks en Nespresso heeft Nestlé een van de meest uitgebreide merkenportfolio’s om aan de wensen van de koffieliefhebbers van vandaag en morgen te voldoen.

11 producten…

Gemalen koffie, koffiebonen en de allereerste Starbucks capsules die exclusief ontwikkeld zijn zodat ze met alle Nescafé Dolce Gusto systemen bereid kunnen worden, inclusief de modernste toestellen. Om de trouwe consumenten tevreden te stellen, wordt de Starbucks koffie gebrand in Starbucks stijl.

Starbucks maakt gebruik van verschillende soorten brandingen om op die manier tot verschillende smaken te komen: via een lichte branding ontstaat een lichte en milde koffie, de medium branding zorgt voor een zacht en gebalanceerd aroma en de donkere branding leidt tot een rijke en intense koffie.

Starbucks capsules voor NESCAFE Dolce Gusto

 

Ik testte met plezier voor mijn allerliefste BonVivants de capsules uit voor de NESCAFE Dolce gusto! Zelf ben ik een persoon die niet véél koffie drink maar als ik koffie drink dan moet het wel goede koffie zijn! Een koffie waar je de koffiebonen smaakt en merkt dat er passie en kwaliteit in je tas zit. Starbucks brengt super lekkere smaken in hun shops maar dus ook met het gamma om thuis je koffie te maken.

De allereerste Starbucks koffiecapsules zijn ontworpen voor de gelukkige eigenaren van een NESCAFE Dolce Gusto toestel. Zij kunnen zelf een romige Latte Macchiato, een smeuïge Cappuccino en andere specialiteiten maken, en dat alles gewoon bij hen thuis.

Al deze producten worden gemaakt met 100% Arabica koffie van hoge kwaliteit. De koffie wordt op ethische wijze verzameld bij landbouwers uit de voornaamste koffieteeltgebieden.

De Starbucks producten zijn in alle supermarkten verkrijgbaar.

 

Ik kreeg een pakketje toegestuurd om te testen. Ik mocht vrij kiezen wat ik er over schreef of niet. 

Zit je na het lezen van deze blog nog met een specifieke vraag, stuur me dan gerust een mailtje via info@blogvivant.be

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft. @stefaandewinter & @blogvivant.be

 

12 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *