Food & Drinks

Majes-T Premium Organic Teas

Rombouts, het Belgische bedrijf dat al meer dan honderd jaar bekend staat om zijn koffie, heeft nu ook een nieuw assortiment theeën gelanceerd. Het nieuwe assortiment is van topkwaliteit en biedt unieke smaakbelevingen aan de consumenten. Dit assortiment voldoet aan de verwachtingen van de moderne consument, die een gezonde levensstijl en een unieke beleving willen combineren.

Het nieuwe assortiment van Rombouts bestaat uit premium en biologische theeën en infusies die verwerkt zijn zonder synthetische smaakstoffen. Tien variëteiten zijn bovendien Fairtrade gecertificeerd. Dit betekent dat de thee wordt geproduceerd onder eerlijke arbeidsomstandigheden en dat de producenten een eerlijke prijs krijgen voor hun producten.

Om het nieuwe assortiment compleet te maken, heeft Rombouts ook een presentatiedoos ontwikkeld van natuurlijk hout en bijbehorend theeservies. Dit geeft een extra stijlvolle uitstraling aan het product en maakt het perfect om cadeau te geven.

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven volg dan zeker ook onze socials. Het is altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivantbe

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *