Food & Drinks

Verfrissende Belgische Ice Teas van MiniMarieTea

Onlangs mocht ik kennis maken met de Ice Teas van Mini Marie Tea. Zelf ben ik heel voorzichtig met het bestellen van infused drinks of ice tea’s, omdat de smaak me soms echt niet ligt. Ofwel zijn ze te zoet, ofwel zijn ze weer te flets van smaak. Daarom dat ik ze soms links laat liggen.

Ik ging wel graag in op de uitnodiging om MiniMarieTea te leren kennen.

We starten onze kennismaking bij Kruiden Claus in Kruishoutem waar we een fijne uiteenzetting kregen over vele verschillende kruiden en hoe ze deze kruiden opkweken tot mooie verkoopbare plantjes. Om deze mooie plantjes te bekomen worden deze dikwijls bijgeknipt zodat we volle mooie kruidenplantjes kunnen kopen in de winkel. Daar start eigenlijk het verhaal van MiniMarieTea. In plaats van dat snoeisel weg te gooien krijgen ze een nieuw leven bij MiniMarieTea. Ze worden dus gebruikt in combinatie met een vleugje vers vruchtensap om tot een verfrissende ice tea gemaakt te worden. Naast de gezondheid wordt ook gedacht aan de duurzaamheid! Ze worden verkocht in 100 procent gerecycleerde PET-flesjes.

Het is een zeer kind vriendelijke brand want er staan leuke speelse cartoons op de flesjes zodat het ook bij kindjes al direct letterlijk en figuurlijk in de smaak valt! Kinderen consumeren al snel veel te veel frisdranken en daarom is dit de perfecte oplossing om een gezond alternatief aan te bieden!

Je kan ze verkrijgen in 5 verschillende smaken:

  • RELAX Marie Ice Tea (citroentijm, salie, appel en citroen)
  • HAPPY Marie Ice Tea (basilicum, limoen, appel en gember) Ideaal als zomerse mocktail! 
  • COMFY Marie Ice Tea (kaneel, appel, citroen, zoethoutgras en munt)
  • STRONG Marie Ice Tea (munt , framboos en citroenverbena)
  • SWEET Marie Ice Tea (Aardbei, citroen, appel en agave)

Ik lust ze allemaal dus het was een hele openbaring dat er eindelijk sapjes waren die perfect in balans waren zonder te zoet of te flets te zijn… Ik heb mijn 2 ultieme favorietjes in het vet gezet!

verkooppunten en online bestellen via de site van MIniMarieTea 

 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

 

KokenKoken

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *