Food & Drinks

Webshop | Artisanale koffie van Kofie Kàn

Koffie, geloof het of niet, voor mij vrij nieuw. Ik dronk het tot voor kort zelden. Maar de laatste weken drink ik al graag is een koffie na een maaltijd. Dan heb ik ook graag een goede koffie met een kwalitatieve smaak. Gewoon om even lekker te genieten van een ontspannen gevoel.

Grappig dat ik op dat moment een mailtje toekreeg van de mensen van Kofie Kàn, om hun webshop eens uit te testen en mijn bevindingen neer te schrijven in een blog berichtje.

Kofie Kàn, een artisanale koffiebranderij waar alles draait om rustig en ontspannen te genieten van je koffie. Koffie waar je tijd voor maakt, om al je zintuigen te laten prikkelen en je doet stilstaat bij het vakmanschap die ze bieden.
Kofie Kàn is gevestigd in Wenduine waar ze enkel de beste bonen roosteren, zonder de natuurlijke suikers en olieën te verbranden. Uiteraard met respect voor de natuur en de koffieboer.

Op de webshop kan je alles vinden voor de koffieliefhebber, van een tas tot bonen tot toebehoren voor je koffiezet. Mijn aandacht werd getrokken als BonVivant naar het boek rond koffie. Als koffieleek vond ik het fijn om me te verdiepen in de geurende wereld van de koffie. Het boek is trouwens mede geschreven door de oprichtster van Kofie Kàn.
Het boek staat boordevol informatie over de geschiedenis van de koffie, tot hoe je de beste koffie schenkt, of hoe je de smaken kan onderscheiden. En als kers op de koffietaart staan er ook heel wat receptjes in het boek op basis van koffie! Een heel luchtig boek om door te nemen met massa’s aan informatie en inside-kennis over de koffie.

 

Best een leuke webshop omdat alles er netjes is verzameld met kwalitatieve producten. Een fris ogende site waar je alles direct kan terugvinden omdat het volgens categorie is gegroepeerd.

Ga dus zeker eens een kijkje nemen en als je aan het genieten bent van een tasje koffie met bonen van Kofie Kàn denk dan eens aan mij. 😉

 

 

 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *