Food & Drinks

Moonpop | 3 Verrassende smaken popcorn

Moonpop, nieuw op de Belgische markt, richt zich op de bewuste consument met gezonde, biologische popcorn. Zo is de popcorn vegan & glutenvrij, zorgt de maïs voor gezonde vezels en werkt de kokosnootolie cholesterolverlagend. Dus niet alleen lekker van smaak maar ook een gezonder alternatief voor de traditionele in olie gebakken chips of zoete popcorn.

Met Moonpop krijg je het beste van twee werelden: heerlijke smaken zonder een vettig randje. Ideaal voor wie kiest voor een lekker tussendoortje of zoals ik graag een knabbeltje heb voor de tv maar tegelijk bewust van wat hij eet.

Moonpop popcorn bestaat in 3 overheerlijke smaken:

Farmers Paprika

Paprika is doorheen de jaren een enorm populaire smaak geworden in de categorie van de aardappelchips. Farmers Paprika neemt je mee op een warme tocht doorheen dorre landschappen vol fantastische graanvelden en zorgt voor het perfecte gezonde alternatief voor chips. De fijne blend van paprika, gerookt zout en komijn komt het best tot zijn recht bij een aperitiefmoment, een afternoon bite, of gewoon een leuke film.

 

 

 

 

 

Lovely Sweet’N Salty

Transporteert je in no-time naar de heerlijke smaken van het bruisende zuiden. Hier combineren ze het luchtige van de vlinderpopcorn met een kleine crunch van gekarameliseerde suiker en een snuifje zout. Voor je het weet is je zak op en wil je verder op ontdekkingstocht.

 

 

 

 

Sailor Seasalt 

Geeft je het gevoel van languit op een zeiljacht te liggen met het zeezout op je lippen. Samen met het zachte karakter van de maïs en een fris biertje of zoete limonade waan je je zo op een heerlijke cruise.

 

 

 

 

 

 

 

Je kan deze drie smaken scoren bij Delhaize, Bioplanet en verschillende zelfstandige supermarkten.

 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

 

 

6 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *