Food & Drinks,  Travel

Lancering IBIS BEER

Vorige week werden we uitgenodigd in Ibis Brussels off Grand Place voor de lancering van het huisbier Ibis Beer met een gezellige afterwork beer. Deze vond plaats in de hotel bar en werd opgeluisterd door live muziek, verfijnde hapjes en Ibis Beer naar believen.

Het Ibis beer werd gecreëerd samen met Antoine  van J’irai Brasser Ches Vous. Antoine geeft voornamelijk workshops om bij jou thuis op een bepaalde tijd zelf bier te brouwen op maat van de klant. Een leuk concept trouwens om samen met vrienden te doen of een leuke teambuilding activiteit met collega’s. Antoine ging samen met de crew een workshop aan om een prototype te creëren  (ongeveer 20liter), daarna verfijnden ze het recept om tot slot naar brouwerij 3F te trekken om het bier in grote hoeveelheden laten te brouwen. Wat fijn is, is dat het bier echt voor en door (crew van) Ibis gecreëerd is.


Ibis bier is een bier volledig gebrouwen in Belgische stijl. Kruidig (Koriander, sinaasappelschil, jeneverbes,…) Het is een erg toegankelijk biertje met een alcoholpercentage van 6,8% en een niet te bittere smaak. Ook geeft de cascade hop die wordt gebruikt in combinatie met de jeneverbes een frisse toets aan het bier. Het bier wordt gebrouwen bij brouwerij 3F in Mons. De gebruikte gist is van hen en blijft geheim aangezien zij het ook voor hun eigen bier gebruiken.

Het Ibis beer heeft net als de smaak een fris etiket en is leuk om te drinken. Ik zou dan ook de tip geven als je is een Ibis hotel in de buurt hebt, stap binnen en proef het in de hotel bar. Of nog beter… boek een overnachting en maak er een gezellige avond van in de bar en geniet daarna zonder dat je nog de wagen hoeft te gebruiken van een heerlijke overnachting in het Ibis Hotel van je keuze. Want geef toe of je nu op hotel gaat in binnen en/of buitenland, je krijgt er instant een ontspannen gevoel van.

Bedankt Ibis Belgium voor de uitnodiging voor dit gezellige evenement! Wie graag meer info verkrijgt over het bier of over een hotel overnachting kan best eens een kijkje gaan nemen op de site van ibis: HIER

 

 


 

10 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *